Blast transfer sonrası hcg değerim umut var mı ? Yoksa bitti mi her şey

Nihna1718

Ve bir gün kendini duanı yaşarken bulursun
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
470
754
33
Nerdeyse tüm topiklere yaZdım
O kadar üZgünüm ki
Artık yaşama Sevincim kalmadı
Yıldım yoruldum
Ağlıyorum
Transferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
8.günü 9 çıktı beta
Bugün 9.günüm
Klinikten beklediğimiz değerlerin altında dediler umutsuz konuştular
10.gün tekrarla dediler
Biliyorum allah ol derse olur
Bitti mi yani her şey
Bu da mı olmadı
Çok üZgünüm
Değerleri böyle olupta sonradan artan bana umut olcak kimse yok mu

CAnım benim inşallah istediğin gibi olur ve seferlerin artar Rabbim nasip ettiyse bişey geçemez önüne sabırla duayla bekle

Çok ihtiyacım var
Allah’ım nolur nasip et yalvarırım

O kadar üZgünüm ki
Yıldım yoruldum
Ağlıyorum
Transferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
8.günü 9 çıktı beta
Bugün 9.günüm
10.gün tekrarla dediler
Bitti mi yani her şey
Bu da mı olmadı
Çok üZgünüm
Konuyla ilgili bilgim yok. Ama suan bulundugum şehirde yağmur yağıyor Rabbim üzerimize yağdırdığı bu yağmurların hürmetine dualarinizi kabul etsin siz ve sizin gibi isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bunu cani gönülden diliyorum

Konuyla ilgili bilgim yok. Ama suan bulundugum şehirde yağmur yağıyor Rabbim üzerimize yağdırdığı bu yağmurların hürmetine dualarinizi kabul etsin siz ve sizin gibi isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bunu cani gönülden diliyorum

Amin canım amin
Aynen şuan burda da yağmur yağıyor
Allah’ım yağmurlar hürmetine peygamberler hürmetine hepimizin duasını kabul etsin inş

O kadar üZgünüm ki
Yıldım yoruldum
Ağlıyorum
Transferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
8.günü 9 çıktı beta
Bugün 9.günüm
10.gün tekrarla dediler
Bitti mi yani her şey
Bu da mı olmadı
Çok üZgünüm

Arkadaşım konuyla ilgili benimde bir bilgim yok.. Fakat yazmak istedim.. Gönlünü ferah tut, herşey olucağına varır, biliyorum anlayabiliyorum çok üzgünsün. İçini bir türlü rahat ettiremiyorsun.. La havle vela kuvvete çek. Herşey gönlünce olsun hayırlısı ile. Rabbim güzel günler, güzel sonuçlar nasip etsine sana, hepimize inşAllah.. kün fe yekün...

O kadar üZgünüm ki
Yıldım yoruldum
Ağlıyorum
Transferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
8.günü 9 çıktı beta
Bugün 9.günüm
10.gün tekrarla dediler
Bitti mi yani her şey
Bu da mı olmadı
Çok üZgünüm
Yanlış hatırlamıyorsam Anatolia hastasıydınız denk geldik bikaç yerde. Temmuz transferim pozitifti 17. Haftada kaybettim, aralıkta bidaha transfer oldum pozitifti ki onuda dün kaybettim.10. Gün beta 30 un üstü beklenir sizin düşük bayağı ama yinede çıkmadık candan ümit kesilmez hayırlısı olsun

Yanlış hatırlamıyorsam Anatolia hastasıydınız denk geldik bikaç yerde. Temmuz transferim pozitifti 17. Haftada kaybettim, aralıkta bidaha transfer oldum pozitifti ki onuda dün kaybettim.10. Gün beta 30 un üstü beklenir sizin düşük bayağı ama yinede çıkmadık candan ümit kesilmez hayırlısı olsun

Evet canım doğru hatırlıyorsun
Allah’ım sabır versin güç versin sana
Ben ilk defa 3 ün üstünde bi değer gördüm bu bile bizi tatlı bi şekilde heycanlandırdı
Bana sanırım yanlış gün verdiler
Normalde bugün dediler test günümü ama bugün daha 9.günüm
Bakalım artık Allah’ım ol dediyse olur
İnş sende tez vakitte kavuşursun evladına

Evet canım doğru hatırlıyorsun
Allah’ım sabır versin güç versin sana
Ben ilk defa 3 ün üstünde bi değer gördüm bu bile bizi tatlı bi şekilde heycanlandırdı
Bana sanırım yanlış gün verdiler
Normalde bugün dediler test günümü ama bugün daha 9.günüm
Bakalım artık Allah’ım ol dediyse olur
İnş sende tez vakitte kavuşursun evladına
Çok sağol hepimiz hakkında hayırlısı olsun

O kadar üZgünüm ki
Yıldım yoruldum
Ağlıyorum
Transferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
8.günü 9 çıktı beta
Bugün 9.günüm
10.gün tekrarla dediler
Bitti mi yani her şey
Bu da mı olmadı
Çok üZgünüm
Canim ayni durumdayim nolur bana bi cevap yaz devam ettimi gebeligin acaba

ben de ayni durumdayim 12.gun kan degerim 22.97 13.gun 43.86 yarin bir daha vericem kimyasal olabilir dediler dua etmekten baska carem yok
Oyy cnm ya allah ikimizinde yardimcisi olsun ins cok uzgunum 2 gundur aglamaktan helak oldum mahfoldum bu 3. Tup bebegim diger 2side tutmustu ama dusuk oldu simdi bi umut ariyorum bnde karincaya can veren rabbim duysun sesimizi ins bebeklerimiz de saglikla tutunsun bizlere aminnnn

ben de ayni durumdayim 12.gun kan degerim 22.97 13.gun 43.86 yarin bir daha vericem kimyasal olabilir dediler dua etmekten baska carem yok
Senin kan degerlerin baya iyi cnm benim varla ypmyok arasi zaten suan dun 6. Gunumdu degerim 4 cikti bugun 7. Gun bidaha verdim degerim bu seferde 10 cikti ben napayim nerelere gideyim bilmiyom cnm cok zor beklemek cok allahim kolay eylesin atlatalim kavusalim bi an omce saglikla ins

Senin kan degerlerin baya iyi cnm benim varla ypmyok arasi zaten suan dun 6. Gunumdu degerim 4 cikti bugun 7. Gun bidaha verdim degerim bu seferde 10 cikti ben napayim nerelere gideyim bilmiyom cnm cok zor beklemek cok allahim kolay eylesin atlatalim kavusalim bi an omce saglikla ins
cok erken yapmissin canim katlamis seninkide dua et bol bol stres elimizde olmasada yapiyoruz dualarimdasin

cok erken yapmissin canim katlamis seninkide dua et bol bol stres elimizde olmasada yapiyoruz dualarimdasin
Aynen oyle cnm hepten strese soktu beni bu degerler simdi bide gittim progesteron baktirdim belki dusuktur diye tahminim gibi dusuk cikti malsef 6.28 sanirim bundan tutunamiyor bebek

Back
X