• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blastokist transferi sonrasi 12.gun degerim

petek118

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
219
373
52
İyi aksamlar herkese. Daha once konu actim ama cevap veren 2 kisi haricinde olmadi. Lutfen yardim edermisiniz.
5gun 5aaa ve 4aaa kalitede 2embriyo transfer edildi. 12.gun kan degerim 730 cikti.
Deger ikizmi sizce veya anormal degil dimi. Burda gordugum degerler 100 200 arasinda cogunlugu. Konu hakkinda bilgi sahibi olanlar birkac kelime de olsa yardim ederse minnettar olurum. Mol gebelikten korkuyorum

İyi aksamlar herkese. Daha once konu actim ama cevap veren 2 kisi haricinde olmadi. Lutfen yardim edermisiniz.
5gun 5aaa ve 4aaa kalitede 2embriyo transfer edildi. 12.gun kan degerim 730 cikti.
Deger ikizmi sizce veya anormal degil dimi. Burda gordugum degerler 100 200 arasinda cogunlugu. Konu hakkinda bilgi sahibi olanlar birkac kelime de olsa yardim ederse minnettar olurum. Mol gebelikten korkuyorum
Doktorun nasıl değerlendirdi bu sonucu benim bilgim yok evet yüksek bi değer...

ne kadar güzel bir değerrr. sanırım iki embriyonda sana sıkı sıkı tutunmuş :) ama tabii en net ve doğru bilgiyi dr. verecektir. darısı başımıza inşallahh

çok güzel hamilesin maşalahh...iyi düşün iyi olsun ...heralde ikizdir ondan yüksek değer....belki şöle bişi olmuştur 2 emriyodan biriside ikiye bölünmüştür üçüz olmuştur ...darısı başımıza güzel haberler almanı dilerim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Doktorun nasıl değerlendirdi bu sonucu benim bilgim yok evet yüksek bi değer...
Mrb canim tsk ederim cevabin icin. Degerim icin ikiz demedi usg de gorulur simdi bisey demek Guc dedi. Seninle hamilelik takvimimiz arka arkaya gidiyor. Senin degerin ne cikti

ne kadar güzel bir değerrr. sanırım iki embriyonda sana sıkı sıkı tutunmuş :) ama tabii en net ve doğru bilgiyi dr. verecektir. darısı başımıza inşallahh
Cok tesekkur ederim cevabin icin masallah guzel bi degermis coook sukur canim. Darisi tum isteyenlerin basina insallaaahhh

çok güzel hamilesin maşalahh...iyi düşün iyi olsun ...heralde ikizdir ondan yüksek değer....belki şöle bişi olmuştur 2 emriyodan biriside ikiye bölünmüştür üçüz olmuştur ...darısı başımıza güzel haberler almanı dilerim :nazar::nazar::nazar::nazar:
Cevabin icin tesekkur ederim canim. Ben 1e raziyken 3mu gelir yani:)
Rabbim hangisi hayirliysa onu versin insallah. Darisi tumm isteyenlere insallah

Benim değerim 15. Gün 2066 17. Gün 4079 dü. 2 tane blast transfer edilmişti. Tek gebelik oluştu. Yükseklik ikiz demek değil. Ancak kalp atışını duymaya gittiğinde netleşecek.

canım korkulacak bir sey yok :) benim de blastokist transferim oldu tek embriyo :) 10. gün 340 12. gün 880 çıkmıştı :) suan bebişim büyüyor içini ferah tut :) bence mutluluğunu yaşaaaaaa :)

Benim değerim 15. Gün 2066 17. Gün 4079 dü. 2 tane blast transfer edilmişti. Tek gebelik oluştu. Yükseklik ikiz demek değil. Ancak kalp atışını duymaya gittiğinde netleşecek.
Yesekkur ederim cevabiniz icin. Daha kan tahlili asamasindayiz rabbim o gunleri de gostersin insallah. Dun 730 olan degerimin yarin 1500 lerde olmasini temenni ediyorum. 5000lerde karindan usg ile gorulebiliyormus hesaplar dogru gider bebegim benimle kalirsa haftaya pazartesi gorebilirim minik bebegimin minik kesesini insallah

Kizlar simdi hastaneden geldim degerim 2288 cikti. 2gun once 730 du. Ikiz ihtimali kuvvetleniyormu?

canım korkulacak bir sey yok :) benim de blastokist transferim oldu tek embriyo :) 10. gün 340 12. gün 880 çıkmıştı :) suan bebişim büyüyor içini ferah tut :) bence mutluluğunu yaşaaaaaa :)
Ayy sizin cevabinizi gormemisim kusura bakmayin:)
Allah nazarlardan saklasin minik meleginizi sag salim kucaginiza da alirsiniz insallah.
Ben bugun yani 14. Ggun bi tane daha yaptirdim deger 3 kat artmis. 12. Gun Kan verdigim ayni satte verdim kani. 730 olan deger 2288 olmus.

Ayy sizin cevabinizi gormemisim kusura bakmayin:)
Allah nazarlardan saklasin minik meleginizi sag salim kucaginiza da alirsiniz insallah.
Ben bugun yani 14. Ggun bi tane daha yaptirdim deger 3 kat artmis. 12. Gun Kan verdigim ayni satte verdim kani. 730 olan deger 2288 olmus.
hadi hayırlısı :) 10 güm sonra kese görmeye gittiğinde görürüz çift mi tek mi :) allahım kucagında sevdirsin canım :)

Kizlar simdi hastaneden geldim degerim 2288 cikti. 2gun once 730 du. Ikiz ihtimali kuvvetleniyormu?

Tebrik ederim canım. Beni Hatırlamissindir umarım. Mayıs topiğinden. Bence değerin ikiz gibi duruyor. Aramıza hoşgeldin.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hadi hayırlısı :) 10 güm sonra kese görmeye gittiğinde görürüz çift mi tek mi :) allahım kucagında sevdirsin canım :)
Heyecanim artiyor canim. Ben yine doktora gittim durduramiyorum kendimi. 12.gun730,14.gun 2288,16.gun6136. Bugun 3 kat degil 2.7 kat artmis. Sali gunu gidecegim doktora kese gormeye.

Aslinda sen tanidik geldin bana gecmise baktim mayis topiginde de berabermisiz:)
Orda hamilelik haberini almistik. Dogum cok yaklasmis. Cok sevindim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin:)

Tebrik ederim canım. Beni Hatırlamissindir umarım. Mayıs topiğinden. Bence değerin ikiz gibi duruyor. Aramıza hoşgeldin.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Flufemmm seni gordugume cok sevindimmm. Cok destek oldunuz bana ck hakkiniz var bende mayis topigi olarak.. rabbimden 1 tane isterken 2 tane verecek galiba. Hersey icin binleerce kere sukurler olsun. Senin de cok az kalmis doguma. Rabbim bebeklerini sana bagislasin insallah:)

Flufemmm seni gordugume cok sevindimmm. Cok destek oldunuz bana ck hakkiniz var bende mayis topigi olarak.. rabbimden 1 tane isterken 2 tane verecek galiba. Hersey icin binleerce kere sukurler olsun. Senin de cok az kalmis doguma. Rabbim bebeklerini sana bagislasin insallah:)

Inşallah canım. Ikiz ler geliyor gibi. ..
Bu arada ben doğum yaptım canım. Minik kizlarim yanımda şimdi. Darısı sana ve bütün bekleyenlere. ..
merak la haberini bekliyorum.

Inşallah canım. Ikiz ler geliyor gibi. ..
Bu arada ben doğum yaptım canım. Minik kizlarim yanımda şimdi. Darısı sana ve bütün bekleyenlere. ..
merak la haberini bekliyorum.
Aaaa allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsunlar canim. ne zaman dogum yaptin normal dogummu oldu. Kac haftalikken dogdular. Bi de son soru isiml3rini ne koydun:) cok sorusordum sanirim

Back
X