Blazer ceket

nurayya

All İs Well !!!
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
480
1.047
208
Arkadaşlar ben blazer tarzı ceket istiyorum.nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz ? :5:

zarada geçen hafta gördüm var ama istanbuldaysan beyoğlunda atlas pasajında vardı hemde 20 tl. idi ama bu dediğim geçen seneydi şimdi var mı bilmiyorum.

En güzel Blazerlar Zara da hemde klasik modası geçebilen türden değil çoğu gardlolapta uzun yıllar kalabilecek türden

zara ve mango da süper ceketler war :)) ama bna göre pahalı......... gitti gidiyorda 49 liraya cok güzel blazer ceketler warr ;)))

kızlar be geçen hafta kotondan aldım...peşin 120 taksitli 130 ama modeli tam istediğim gibi onun için o kadar para verdim...ben altın sarısı düğmeli olandan istemiyordum...gümüş renkli dğmeleri biraz denizci ceketi gibi belden oturtmalı ve önde düğme yerine kancalar kullanmışlar ben çok beğenerek aldım...isteyen gidip baksın:66::66::66:

evet canım bende arıyorum Mango koton ve zara da oldukça güzel modeller var fiyatları da 99tl den başlıyo 150 tl ye kadar var...

sekosum sen hangisini aldın acaba fotograf yada katalog varsa koyabilir misin ?

Kızlar beyoğlu atlas pasajında blazer ceketlerın her rengı 50 tl ye satılıyor ben gecen hafta aldım bılgınıze:)

Back
X