blumia

Kozhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
12
1
1
38
merhabalar kızlar
çok uzatmadan giricem konuya 29 yasındayım evliyim eşimle mutluyum klasik problemlerim var evet ama şu sıralar hiçbiri yeme bozukluğu kadar kafamı yormuyor açıkçası
13 yaşından beri ara ara bıraksamda yeme kusma rahatsızlığı olan biriyim tıptaki adı blumia
her sabah dürtüsel tartılmak dişlerde çürükler kendimden bıkmışlık ve sağlıklı bir hayat özlemi...
bu döngü beni çok yordu konuyla alakalı bilgisi olan ve bana gercekten destek olacak olanlar forumda mutlak psikolog ve psikyatrda vardır diye düşünüyorum ve ciddi yardım bekliyorum

Doktora git lütfen,buıradan hiç kimse yardımcı olamaz.
Testlerin vs yapılması lazım ve daha bir sürü iş.

Burada terapi görmezsin. Önce bilinçaltında sonra fiziksel olarak çözülmesi gereken bir hastalığın var. Doktora gitmelisin.

Bu cok ciddi bir hastalik yalniz, forumdan anvak doktor tavsiyesi alabilirsin.

bu parayla alakalı degıl doktorada gittim depresan tedavisi görüyorum ataklar için alternatif önerisi olan varmı sadece sormak ıstedıgım bu

Yeme bozuklukları bildiğim kadarıyla psikolojik nedenlere bağlı, bizim çözebileceğimiz şeyler değil, sana en iyi çözümü bu konularla uğraşan bir psikiyatrist sunacaktır. Burda doktor ya da psikolog varsa zaten sana burdan yardım edilmeyeceğini en iyi onlar bilir, geri kalan bu konuda eğitimsiz insanlardan da lütfen medet umma, kendine daha fazla zarar verirsin bence.

Geçmiş olsun ...Dr. Feyza Bayraktar in internet sitesini araştırın ve lütfen kitabını edinin; yemek ya da yememek!
Tüm yeme bozuklukları ile ilgili bir şaheser. ..

Psikolog adayıyım burdan sadece fikir verebilirim. Psikiyatr ve psikologa gitmen gerek ilk psikiyatra gitmelisin ama.. İlaçlarını düzenli kullanman lazım ve ardından psikoterapi alman lazım. Geçmiş olsun.

Back
X