- Konu Sahibi yenievli13
Cok uzn ama ltfn okuyun..Bi gun buraya yazacagim hic aklima gelmzdi.hep digerlerinin dertlerini okudum neler var hayatta allahim cok sukur dedim..ama bi gun bi sey oldu ve bn tepetaklak gitmeye basladim hala da gidiyorum.. artik yuzum gulmuyo.esimle evleneli uc bucuk ay oldu bz en guzel gunlerimizi yasiyo olmaliydik herkes oyle saniyo ama hayr bn hergun agliyorum artik.sorun ise ortada hicbsy yok gbi gornup hergn bi olay olmasi kocamin artik neden bile yokken bana tavir almasi.dun btn gece agladm sabah kalktm ve ise gtmdm depresyondamiyim bilmyrm en cok uzuldgm de bana sen pozitif degilsn daginiksn istedgm gbi olamiyorsun demesi oldu halbuki bu adam iki uc hafta onceye kadar surekli ck gzl ymk yptgmi ona ii baktgmi soylerdi. Isten gelyrm yorgun argn mutfaga gryrm bazen anlaysli olsa da cogu zmn herseyi sirtima yukluyor ve evdeki her olumsuzlugu bana bagliyor.mesela sbh namaza kalkamamssa bi namaza bile kaldramiyorsun diyor bu daha en basiti. Btn bunlari icten ice seziyorum nedenini ama hayr ona baglamcm dyrm.iki hfta oncydi annmleri cgrdm onun annesini cagrmdgm icn bni sikayet etms annesi.halbuki bugune kdr evime km grlse onu da ararxm ama bu sfr durm farklydi ablamin sornlari vardi ve basbasa klmk istedk anne ve kzlari..bu oyle bir buyudu ki esim sana ck kirlms dfi bn gonlunu alrm ddm ama ablamin olayni anlatamzdm kdn resmn mecbrmusm gbi davranyo yakn otryrz ve daha en ufak konulari bile hmn gdp esime soyluyo bn de hic haberim ykmus gbi davranyrm daha da siddetleniuo kadin.. ne yapacgmi nasi davrancgmi sasrdim.icmde koca bir dag buyudu bzn cekp gtmk istym oyle yalnzm ki bu evde.bunu esime desem al iste negatfsin hmn aneme suc buldn dyck.aklimi kacrmk istemyrm bn hayat doluydm ama smdi sadce agliuorum icmden hicbsy ypmk gelmyo anlatablcgm tek yer burasi