- Konu Sahibi yenievli13
Sanirim yasadigim sorun da bundan kaynaklaniyor..eltim yurt disindan geldi burda ev ararlarken kayinvalideme yakinda oturmak istemedi uzak olalim iyi olalim dite.ona haftada bir gider.aralari mukemmelin otesinde iyidir on yillik evli o.ama cok ustaca akillica davranir mesafesi vardir onun.ona da toplanip gidilir ama ayda yilda bir belki..ama bana o mesafesi yom.istedigi zaman girip cikardi oglunun evine gelmeninde bir siniri vardir onda o yoktu ve surekli laf karistigi zaman bunu saglamlarfi.burasi benim evladimin evi kendi evim canim diye.tepki vermedim zamanla uzaklair heves simdi diye daha cok abartti.teyzelere gelince biraz zorunlu davet oldu oda.toplasalim diye degil yegeninin dogumgunundeydik.haftaya ayni ekip sendeyiz dedi teuzesi bana da tamam buyrun demek kaldi.bu haftasonu mesela amcalari ve gelinleri gelecek.onlari da ben cagirmadim..dogumgunumu kutlayamadik esimle.ogunde hergunki gibi bizdelerdi olsun baska gun mu yok dedim gectim.bide esim bize bi misafir geldiginde bazen beni tembihler anneme bundan bahsetme diye.buna da anlam veremiyorum mesela.soyleme dediginde gelenler de benim tarafim degil kendi kuzenleriCanım bak aynı süredir evliyiz neredeyse. Ben de çalışıyorum. Kayınvalidemi de kayınpederimi de çok severim.
Evime gelmeleri 2 dir bunca zaman.
Eşimin ailesi dışında da tek bir akrabasını başıma toplamam. Bayramda da hastaydım annemin evinde kaldım, bayramda da evime gelmediler. Hepsi 15 dk araba mesafesi. Elbette önceden haberini verin, gelin her zaman beklerim diyorum ama hadi gelin bizde toplaşalım demiyorum.
Yani böyle alıştırma. Elbette görüşmek, aile olmak güzel ama abartmamak lazım.