Bna yardım edın:ss

Asliaytn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
11
0
1
İstanbul
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım

Ewettt oldumm ama nrml adetmn gbı degıldı warsa bbk ynıdr die oldgunu dsundum amaa bılmıyrumm bZde bde kn uyuşmazlgı war hmile kldgmda gcıktrmeden ıgnyee gtmm getekıo oyle syledılerr ama cıkmazsada uzulurumm

Ewettt oldumm ama nrml adetmn gbı degıldı warsa bbk ynıdr die oldgunu dsundum amaa bılmıyrumm bZde bde kn uyuşmazlgı war hmile kldgmda gcıktrmeden ıgnyee gtmm getekıo oyle syledılerr ama cıkmazsada uzulurumm

Canm benim stres yapti veya düşündysen de öyle olur.Daha dur daha 1 ay olmamis evleneli hemen üzülunur mü burda okadar insan varki 3 5 yildir olmayan :(
Hemen byle dsnrsen kendni strese sokarsn adetn pskljk olarak gecikir az gelir bende yaşadım çünkü bak bende 7.5 aylik evliyim 4.ayimda hamile kaldim senn gibi ilk gnden istedim anck 4 ayda nasip oldu hemen.kendni üzme

Back
X