• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bnde mi hata kafam karisik

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
Merhabal arkadaslar konumu kisa ve oz yazmaya caliscam 2 senellk evliyim.severek evlendim kv kp bir yasiyorum esimle cok kavgalarimiz oldu alisamadim birlikte yasamaya simdi bile oluyo arada tartismalarimiz asil.derdim esim son zamanlarda soguk davraniyo bana soyle soylim esimle.cinselk yasamimiz iyiydi esimi memnun etmek.icin herseyi.deneyen yapan bir kadinim ama.esim.ne yaparsam yapim hep pasif kaliyo.hep bn agir basiyorum.diyorumki bni begenmiyomusun yok askim.is yogun yorgun.dusuyorum.diyo ama bnde cinselik anlaminda cok mutsuz oluyorum sonra kendimde ariyorum.sucu bakimliyim calisan bir kadinim ama cinselik anlaminda usengeclik yapmiyorum yani esim neden boyle davraniyo anlamiyorum acaba bazi sylerden cok.sikayet ettigim icinmi soguduki bnden fedarlik cok yapiyorum ama her yonden mutsusuz:-(

(A) büyük harf, (.) nokta, (,)virgül. Kulanmanız için hazır ve nazırlar. Lütfen kullanalım. Tamamen ücretsiz.

Konuya gelince evliliğin en başından beri böyleyse adamın normali budur belki siz fazla üzerine gidiyorsunuzdur.

Sonradan ilgisi azaldıysa vardır altında yatan bir sebep. Ama bunu bize değil eşinize sormalısınız.

bence acilen pkolojik yardım alsın eşiniz.tabi 2. şık değilse hayatında biri yok değil mi cnm.

Merhabal arkadaslar konumu kisa ve oz yazmaya caliscam 2 senellk evliyim.severek evlendim kv kp bir yasiyorum esimle cok kavgalarimiz oldu alisamadim birlikte yasamaya simdi bile oluyo arada tartismalarimiz asil.derdim esim son zamanlarda soguk davraniyo bana soyle soylim esimle.cinselk yasamimiz iyiydi esimi memnun etmek.icin herseyi.deneyen yapan bir kadinim ama.esim.ne yaparsam yapim hep pasif kaliyo.hep bn agir basiyorum.diyorumki bni begenmiyomusun yok askim.is yogun yorgun.dusuyorum.diyo ama bnde cinselik anlaminda cok mutsuz oluyorum sonra kendimde ariyorum.sucu bakimliyim calisan bir kadinim ama cinselik anlaminda usengeclik yapmiyorum yani esim neden boyle davraniyo anlamiyorum acaba bazi sylerden cok.sikayet ettigim icinmi soguduki bnden fedarlik cok yapiyorum ama her yonden mutsusuz:-(

belki depresyondadır niye kendi üstüne alınıyorsun ki, eğer her anlamda hayattan keyif almıyorsa doktora gitmeli
belki ana babasının evinde rahat edemiyordur psikolojik olarak

ayy neden kadın milleti paralanıyor ki beni beğenmiyor mu yok bilmemne diye kendinize yetin biraz yahu :kahve:

bence acilen pkolojik yardım alsın eşiniz.tabi 2. şık değilse hayatında biri yok değil mi cnm.
Yok ama hep boyle son zamanlarda soruyorum is yogun cok yorgun oluyorum diyo ustune gitmiyorum tabi ama bn yaklasmasam yanima yaklasmiyo gunlerce:-(

ayy neden kadın milleti paralanıyor ki beni beğenmiyor mu yok bilmemne diye kendinize yetin biraz yahu :kahve:
Ya ufak tefel seyleri cok problem.etcek biri degilm ama gunlerce yanima yaklasmasa bile adama normal.geliyo biz sonucta on senelik evli degiliz bana anormal.geliyo

belki depresyondadır niye kendi üstüne alınıyorsun ki, eğer her anlamda hayattan keyif almıyorsa doktora gitmeli
belki ana babasının evinde rahat edemiyordur psikolojik olarak
Babasinin evi die problem.etcek biri degilde dediginiz gibi anlatamadigi seyler olabilr

Belki ailesiyle birlikte yaşadığınız için çekiniyor olabilir, farkederler vs diye
Kendi evinize çıkma şansınız yok mu, bence ev ev üstüne olmaz ne kadar iyi anlaşsanızda

Back
X