Böbrek büyümesi ...

aselyusra

ömrümmmm
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
28
6
88
Hamileligimin 35 haftasindayim bir ay once bobreklerimde buyume oldugunu soyledi doktorm kanamam iki haftadir artti benim durumumda olan varmi bobrekleri yuzunden kanama yasayanlar bebege bir zarari olmaz umarim..

Hamileligimin 35 haftasindayim bir ay once bobreklerimde buyume oldugunu soyledi doktorm kanamam iki haftadir artti benim durumumda olan varmi bobrekleri yuzunden kanama yasayanlar bebege bir zarari olmaz umarim..
kanaman neden bobrek buyumesinden mi kaynaklaniyor. Urolojiye muayene oldun mu? Be de de cikti daha yeni ama bende agri yapiyor sirtimda filan kanama yok.

Kizlar bobrek buyumesi oldugu nasil anlasiliyor ben gecen hafta ayrintili ultrasona girdim. Olsa gorunurmuydu? Yoksa kan ya da idrar tahlilinde mi gorunuyor. Bende 23 haftalik hamileyim belim cok agriyor bazen.

Ben ilk kanamam olunca erken dogum diye korkarak gitmistim ilk basta anlamadilar agrimda yoktu dk. Bobreklerine bkalim dedi buyume oldugunu soledi kanamayi ona bagladi ama cok fazla her wc gidisimde sanki idrar yerine kan geliyor bugun yine gittim ama icimi rahtltacak birsey solemiyrlar korkuyorum bebegime bir sey olurmu diye...

Kizlar bobrek buyumesi oldugu nasil anlasiliyor ben gecen hafta ayrintili ultrasona girdim. Olsa gorunurmuydu? Yoksa kan ya da idrar tahlilinde mi gorunuyor. Bende 23 haftalik hamileyim belim cok agriyor bazen.
ayrıntılı ultrasonda gözüküyor. .

ayrica bobregine bakmalari gerekiyor benim agrim oldugunu soyleyince ayrintili ultrasonun yapildigi bolumden baktilar 22 mm le basladi simdi 45 mm olmus

ayrica bobregine bakmalari gerekiyor benim agrim oldugunu soyleyince ayrintili ultrasonun yapildigi bolumden baktilar 22 mm le basladi simdi 45 mm olmus
Tahlillerde belli olmuyor mu canim? cok mu agrin oluyor belirtileri ne?

Tahlillerde belli olmuyor mu canim? cok mu agrin oluyor belirtileri ne?
Cnm benm baslarda tas dusuruyo gıbı sancım oluyordu simdi o kadar agrı yok buyudugu için ara ara agrıyo bAtıyo gıbı bide rahlillerde belli olmaz agrın varsa dr una soyle o ultrason isteyecktır senden

Cnm benm baslarda tas dusuruyo gıbı sancım oluyordu simdi o kadar agrı yok buyudugu için ara ara agrıyo bAtıyo gıbı bide rahlillerde belli olmaz agrın varsa dr una soyle o ultrason isteyecktır senden
Canim ara ara vuruyo sadece dayanilmicak gibi degil oyle o yuzden bobrek buyumesi oldugunu sanmadigim icin ustune dusmedim ee katater flan takmadilar mi sana?

Canim ara ara vuruyo sadece dayanilmicak gibi degil oyle o yuzden bobrek buyumesi oldugunu sanmadigim icin ustune dusmedim ee katater flan takmadilar mi sana?
yok cnm tajtirnaya korktm maalesef ve su an benimki cok ilerledi 4,5 cm olmus saliya bi daha kontrolum var bebek buyudugu icin stent artik zor takilir. dr um 40. haftayi bekleyemeyecegini soyledi yoksa bobregini kaybedersin dedi. seninkide agriyosa azda olsa agrin genisleyebilir sen dr una anlatki bi baksin

Allah yardimcin olsun canim yaaa

Aslında hamilelikte olan böbrek hastalıkları tümörü gibi sorunlar normalinden farklı olabiliyor .. İstersen şu videoya bir bak youtube dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…