evet canım benimde başıma geldi 6. ayımda rutin kontrolüm esnasında doktorum sağ böbreğinde genişleme var dedi ve gerçektende ara ara sağ tarafında ağrı hissederdim sonra beni ürolojiye gönderdi ordaki doktor her 15 günde bir gel takip alalım büyüme devam ederse ameliyatla stend takalım dedi ben varya ağla ağla mahvetmiştim kendimi eşimde çoook üzülyordu
sonra devlette tanıdık bi üroloğa gittik özeldeki doktor sizi korkutmuş ve stend şuan okadar gereksizki yazık gözlerini para bürümüş hamile kadına ve bebeğine bile acımıyorlar dedi. neyse onda kontrole devam ettik ve büyüme olmadı her hamile kadında görülebilecek bir durum sonuçta bebek büyüyor ve oraya baskı yapıyor ,ikinci kontrolden sonra artık gelmenize gerek yok dedi.
9.ayımdayken gece dayanılmaz bi sancı girdi bu sefer sol böbreğime iki ağrı kesici aldım banamısın demedi yani okadar şiddetliydiki kendimi balkondan atsamda kurtulsam diyordum eşim acaba bu doğum sancısı olmasın diyo şimdi çok gülüyorum:))
sonra sıcak su torbası dayadım çok şükür rahatlattı uyuyakalmışım sabah doktoruma anlattım kum düşürüyo olabilirsin demişti.
yani bende gebeliğin süresince böbreğimden çektim ama çok şükürki ameliyat olmadım .
sana acil şifalar diliyorum