Böbrek sıkışması ve göğüs altında yanma hissi olan tecrübeli hamileler

Chayanne03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
4
5
86
46
Merhaba arkadaşlar,
Son birkaç gündür ciddi anlamda göğüs altında sağ kaburga tarafına yakın tarafta ciddi ağrı yaşıyorum. Bu ağrı daha çok ciddi yanık acısı gibi, hatta oraya dokunamıyorum bile..
Ağrıya istinaden doktora gittim genel kontrol sonrası böbrek problemi olduğu söylendi, kesin tanı olmamakla birlikte safra kesesi sıkışmasi olabilir dendi. Buscopan 10 mg ilaç verildi bunun yeterli olacağıni öngördü doktor.
Enfeksiyon bulgusu olmadığı içinde; bebegin büyümeine bagli organ sıkismasi oldugu söylendi.
Lakin; belirttiğim yerdeki yanık ağrısı ciddi ciddi canımı yakıyor.
Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arastirirken yazınızı gördüm. Benim de sağ göğsümun alt kısmında acı biber gibi yanma hissi var 26 haftalık hamileyim bu yanma hissi yeni yeni başladı doktor kontrolünde sorucam ama bu durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldular

merhaba bende araştırırken sizin yazınızı gördüm..25 haftalık hamileyim bahsettiğiniz aynı yerde aynı yanmayı yaşıyorum. siz suan kaç haftalık oldunuz bebiş geldi belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…