Alkol kullanıyorum ama tam sınav haftam o yüzden pek yaklaşmak istemedim. Peki hemen düşürüyor mu ?Bira içirirler genelde.
Alkol almıyorsanız malt içecek de deneyebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun, bilirim ağrısını offf off...
Hemen faydası görüldüğü söyleniyor.Alkol kullanıyorum ama tam sınav haftam o yüzden pek yaklaşmak istemedim. Peki hemen düşürüyor mu ?
Valla dayanamadım gittim aldım 1 tane inşallah ile yararHemen faydası görüldüğü söyleniyor.
Kum taş vs de böbrekleri fazlaca çalıştırdığı için işe yarıyormuş, bir nette araştırın mutlaka.
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyen için ama ben öğrenciyim ailemle arada 22 saatlik mesafe var burda da saf zeytin yağı bulmak çok zor maalesefCanım ben ve babamda düşürsün allah yardımcın olsun çok zorbiz bir kişiden duyduk onu yaptık benimki 4gunde düşmüştü.2 limon küp küp doğrayıp bir kavanoza koyuyoruz üzerine has zeytin yağ 1 su bardağı kayıp çalkalayıp 1 gece balkonda belirtiyoruz o ayazı yiyor sonra sanatları az karna 2 yemek kaşığı limonlu yağlı bir şekilde yiyoruz inşllah sanada şifa olur.yaninda yoğurt suyuda içebilirsin gün icind2e
Giresun Alucra ilçesindeyim canımNerdesin canım hangi şehir belk8 tanıdık vardır yardımcı oluruz
Kardeşim sen gilabuŕun suyunu al tasin hemen düser hic korkma ve bol limonlu su iç bendede var suan 4 5 mm taş alt polde bende korkuyorm allah bir daha yastmasin ama sakin bira filan icme allahin haram kildigi biseyle sifani aramaAlkol kullanıyorum ama tam sınav haftam o yüzden pek yaklaşmak istemedim. Peki hemen düşürüyor mu ?
merhaba benim de 3,5 mm alt polde taş var siz düşürebildiniz mi ? ne kadar sürede düşürdünüz düştüyseKardeşim sen gilabuŕun suyunu al tasin hemen düser hic korkma ve bol limonlu su iç bendede var suan 4 5 mm taş alt polde bende korkuyorm allah bir daha yastmasin ama sakin bira filan icme allahin haram kildigi biseyle sifani arama
Bemim tavsiyem taş büyğk değilse ev yapımı yoğurt suyunu içip evde ip atlayın bol su için, geçmiş olsunmerhaba benim de 3,5 mm alt polde taş var siz düşürebildiniz mi ? ne kadar sürede düşürdünüz düştüyse
Teşekkür ederim cevabınız İçin 3,5 mm ufak sayılır ama büyüme yapıyor. Dediğiniz gibi içiyorum yoğurt suyunu ipte atlıyorum ama 5 aydır aynı yerde duruyor. Alt polde olunca sanırım düşmüyormuş. İnşallah tez zamanda düşürürüm.Bemim tavsiyem taş büyğk değilse ev yapımı yoğurt suyunu içip evde ip atlayın bol su için, geçmiş olsun
Amineniştem eşşek baklası diye birşey varmış onu kaynatıp içiyordu düşürmek için bide nette bunu bulmuştum. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?