böbrekte büyüme sorunu yasayan var mi

cancannur

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
158
38
298
Konya
Merhaba hanimlar 20 haftalik hamileyim.sag bobregimde agrilardan sikayet ediyordum acile her gittigimde enfeksiyon dendi sindi doktor bobrekte buyume var diyi moralim bozuldu tel katetrel takilmasi gerek urolojiye gorunun dedi bayram oldugu icin cumaya randevu aldim.basina bole bisey gelen var mi tel takilmadan tedavi olan korkuyorum gece uyuyamiyorum agridan agri kesici parol gecici etki yapiyo ilaci surekli kullanmak da bebege zarar olur diye ne yapicam bilmiyorum aglaamaktan helak oldum

İyi bayramlar geçmiş olsun.
İkinci gebeliğimde bana da böbrek genişlemesi teşhisi kondu 32 haftalik hamileydim ama öncesinde sık idrar yolları iltihabı oluyordum.

Daha sonra üroloji ye gittim takalim dediler genişleme devam ederse dediler 17 mm genişleme oldu.

39+4 te normal doğum yaptım hiç bişe taktirmadim bol su içtim sağ tarafa yatamadim

Ağrım oldu parol kullandım antibiyotik kullandım bebekte bi sıkıntı olmadı şükür doğumdan sonra tekrar üroloji ye gittim durmuş genişleme baya bi gerilemişti.

Başka Dr gidin mutlaka korkulacak bişi yok inşallah duzelirsiniz.

Iyi bayramlar bende endiselendim iste kimisi taktirilmak istenirse korkma diyor.ama elde degil narkoz alip ameliyat nasasina yatmaj iste neticede bi operasyon olacak . sizin yine 32 haftada teshis konulmus ben daha urolojiye ilk defa gorunmus olacam cuma gunu.bana nobetci kadin dogum uzmani teshis koydu.insallah gerek kalmaz cok kucuk bebek daha cunku.cevabin icin tesekkur ederim

Canım merhaba öncelikle bebisini sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde sağ tarafımda çok kötü ağrı oluyordu kadın dogum druma söyledim baktı genişleme var dedi ama sorun değil doğumdan sonra gecer dedi. Bol bol su içtim sağ tarafa yatmadim ki yatamiyodum zaten.sonra geçti.ama kontrole falan gitmedim ağrı geçtiğine göre herhalde eski haline dönmüştür

amin canim tesekkur ederim. Bende duramiyorum 5 gundur dayanmaya calisiyorum .pazartesi gunu urolojiye gidicem bakalim su icmeye calisiyorum sanki hic gecmeyecek gibi geliyor :-( senin ki kac gun surdu nasil dayandin peki

amin canim tesekkur ederim. Bende duramiyorum 5 gundur dayanmaya calisiyorum .pazartesi gunu urolojiye gidicem bakalim su icmeye calisiyorum sanki hic gecmeyecek gibi geliyor :-( senin ki kac gun surdu nasil dayandin peki
Gün hatırlamıyorum canim hep vardı bende.sadece bir kaç kez dayanilmicak kadar çok agriyodu kivrandim durdum başka bişi yapmadim.onun haricinde az az hep ağrıdı bol su ve o tarafa yatmadim.wcye sık sık ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…