- Konu Sahibi cileklikofret
-
arkadaşlar 10 gün önce kahverengi lekeyle başlayan akıntı ve belirtilerim vardı bugün tahlile gittim 84.82 pozitiff çıktııı:))))))
henüz bir doktorum yok ama buradan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda iki gün sonra tekrar test yptırıcam umarım sorun çıkmazzz bebiş benimle kalır..
bu arada ne zaman bir doktora gitmemi önerirsiniz?
cnm ben sana gece mesaj atmıştım hamilesin demiştim hatırlarsan elle muayenede ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
ewett canımm haklı çıktın gerçektenama insan test yaptırmadan emin olamıyor. hatta test pozitif çıkıyor yine de aman normal midir dış gebelik midir diye için rahat etmiyor..çok teşekkür ederim ama test sonuçlarını beklerken endişeyle hep aklıma geldi verdiğin moral. rabbim her istteyene bu güzel duyguyu yaşatsın ve beni de sağlıkla bebeğime kavuştursun inş...
amin cnm bence çokta üstüne düşme ALLAH korur inşallah
arkadaşlar 10 gün önce kahverengi lekeyle başlayan akıntı ve belirtilerim vardı bugün tahlile gittim 84.82 pozitiff çıktııı:))))))
henüz bir doktorum yok ama buradan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda iki gün sonra tekrar test yptırıcam umarım sorun çıkmazzz bebiş benimle kalır..
bu arada ne zaman bir doktora gitmemi önerirsiniz?
öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına nasip etsin arkadsıım bişey sormak istiyorum sana lekelenmelerin ne zaman oldu?? bnm sat 11 temmuz kahverengi lekelerim adet gecikmemin 10. gününde geldii bugünde bitti cuma günü test yaptırıcam bende
canım benim olursa olur dediğim 2 şüpheli ilişkim vardı biri 4 ağustos biri 7 ağustostaydı sat 24 temmuz bu arada benim lekelenmem
7 austostaki ilişkinin 5. ya da 6. günü geldi o güne kadar olan belirtiler yerleşmenin işaretiymiş demekki ama o ekelenmeden sonra barizhamilelik belirtilerim başladı. bence o kahverengi lekelenmeden sonra gelen bariz belirtilere odaklan örneğin akıntı, gögüs şişmesi ve uçlara kadar gelen mavi damarlar,mide ekşimesi veya yanması gibi.. inşşş sen de iyi haberi alırsın canım.. bana da haber ver olur mu. ben de yarın ikinci kan testine gideceğim bakalım 84 ikiye katlanmış mı.. inş herşey yolundadır.. rabbime emanet..
sonuç 2.39 çıktı canım yani hamile deilim
arkadaşlar yaptırdım testimi çarşamba günü 84.82 olan değer bugün 197.31 olmuşşş:)))))) leblebim benimleee:))) inşş kesesini de görürüz bayramdan sonraaa..
Gözünaydın canım:)))
twbrik edrim canım allah tamamına kavuştursn bende kırmızı kartı yedim inş. eylülde bebeğim gelir belirtilerin başka varmıydı acaba kasık bel ağrısı gibi....
çok sevindim canım gözünaydıın Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah
arkadaşlar yaptırdım testimi çarşamba günü 84.82 olan değer bugün 197.31 olmuşşş:)))))) leblebim benimleee:))) inşş kesesini de görürüz bayramdan sonraaa..
tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?