Böcek Fobisi...Evi Böcekler Sardı Çözüm !

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Arkadaslar kıracıyız yenı tasındık 2 ay oldu. Ev en son kat. Başta banyoda ufak böceklerden goruyordum her gordugumde cıglık cıglıga geri kacıyordum fakat su son zamanlarda bildiğiniz kocaman karafatmalar mutfagı sarmıs durumda. Işığı bir açıyorum kaçışıyorlar. Az önce gördüm bir tanesını artık tedırgın oldum evde gezerken ne mutfaga gırebılıyorum ne banyoya ev her zaman temız olur bulasık kırıntı bırakmam ıslaklıkta bırakmam.

Bu sorunu yasayıp cozum bulan var mı hayatımda en korktugum seydır böcek

arkadaşım raid in kapsüllerde zehirleri oluyo kutu gibi böcek giriyo deliklerinden yiyor ama hemen ölmüyor o zehiri yuvaya götürüyor yuvasında hepsine bulaştırıyor ve ölüyorlar. kesin çözüm. dene derim memnun kalırsın ..
mutfak tezgahlarının altına , kanepelerin altına banyoya tuvalete diplere köşeye bucağa heryere koy
başımıza geldi bizimde

Evinizi ilaçlatmanız gerek,hatta birtek siz değil oturduğunuz apartmanın komple ilaçlaması gerek.

bununla kesıldı mı bocek canım ya ıse yarıyorsa alayım bari valla yazarken tuhaf oluyorum

bununla kesıldı mı bocek canım ya ıse yarıyorsa alayım bari valla yazarken tuhaf oluyorum

valla hamam böcükleri vardı çok şükür kökü kurudu. dene bence bir kaç günde o yiyecekleri yiyip yuvalarında topluca ölüyorlar zehirli yiyeceğin kokusu böcekleri çekiyormuş . ama arkadaşın dediği gibi apartmanca ilaçlatabilirsinizde. denemende fayda var

tablet alıcam kapı arkadası masa altı mutfak dıp koseler her yere koy
evden cıkabılıosanız cıkın bence
nereye kadar boceklerle yasıcam

catıdan kaynaklı olabılır son katsa apt yonetıcınıze soyleyın apt ve catıyı ılactlatsın yanı

Son düzenleme:

bız bundan 4 5 kutu aldık sanırım 6 ay etkılıydı yanlıs hatırlamıosam

Ah aha gecen sene bu zamanlar ne buyk derdim di aman Allahim.isik.bir yanar o ne hiz ole emekleyeb de bir bebegim.vardi kabus gubuydi yakalayabilirsem sayet bagura bagira ildiruyordum
en sin yavrularini gormeye basladim
hazifanda evimizi bir ilaclattik bin.sukur rabbime olulerini topladik ve bir daha hic olmadi.mutlaka.bir firmaya ilaclatin cunku yavrulamislar.ve her bur.yumurtlama.4o adetmis
ay anlatirken bile.heryerimde.geziyorlar sanki

bizim oturduğumuz ev çok eski ve mutfak ile wc de inanılmaz böcek vardı. hiçbir ilaç çözüm olmadı yani rapidler vs geçici olarak yok ediyor sonra tekrar çıkıyorlar. veterinerlerde bulabileceğiniz bir zehir var bu zehir öldürmekle kalmıyor ilacı döktüğünüz yere 6 ay böcek gelemiyormuş.
biz mutfağı tamamen boşaltıpilacı sıktık değil 6 altı ay neredeyse 1,5 yıl oldu böcek adına bir şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…