Konu açmayı sonunda başarmış biri olarak acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.Yeni evimde eski evimde görmediğim hamam böcekleri karşıma çıkınca ilaçlama sitesi bulduk ve ilaçlattık. Herşey buraya kadar iyiydi ama duman yöntemi ile yapılınca moralim altüst oldu.Evde yıkanabilir herşeyi yıkayıp koltukları ve duvarları sabunlu su ile sileyim diyorum.Geriye kalan herşeyi elma sirkeli su ile
silicem.Ne dersiniz başka bişey yapayım mı!
Teşekkürler cevaplarınız için .Sormadığım yer kalmamıştı.Sorun temizlikten sonrada kalıntı kalma korkusuydu.Ziraat mühendisi bir beyle konuştum .Sorun olmayacağını söyledi ben yinede temizledim.İki kişi üç gün sürdü .Bir daha yaptırırmıyım .Asla:)Ben biraz tedbirli davrandım, böcek ilaçlama hizmeti almadan önce herşeyi sordum. Evime zararı olurmu, bana ve çocuklarıma etki eder mi, böcekler öldükten sonra ne olacak gibi..
İlaçlama yaptırdığım firmanın çağrı merkezi detaylı bilgi aktardı. Gelen ilaçlama elemanı da bilgiliydi. Ve bir daha böceklere rastlamadık.
Sektörde bir çok firma var. Tavsiye isteyenler için ben Gezer İlaçlama firmasından destek almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?