- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi saksidegilimben
güzelim sen hamam böceklerini öp başına koy, ben evimde akrep görmüş hatunum 
benim evin arka kısmı ormana bakıyor ve biz taşınmadan bi kaç hafta önce evin pencerelerini açık bırakmışlar rutubet olmasın havalansın diye...
o sıralarda girdi sanırım....
mutfağa sabah kahvaltı hazırlamaya gitmiştim yaklaşık 2 cm boyunda bir akrep duvarı tırmanıyor

ben tabi büyük bi çığlık eşim hemen koştu...öldürdü ama gel bana anlat bunu...ağlamaya başladım...ben burda oturmam diye bağırıyorum taşınalım diye yalvarıyorum... eşim diyor burası ormanlık alan akrep de olur yılan da diyor höhh
dedim...
anam ben nereye düştüm böyle survivor adasında bile yoktur böyle

çok ağladım ve en korktuğum ki şey biri yılan biri akreptir...
ilaçladık tabletler zirai ilaçlar derken bi daha göredim...iki yıldır bu evdeyim insan bi nevi alışıyor...
akrep falan görmedim çok şükür bidaha ama bizde kertenkelelerden çekiyoruz
hemde yeşil renkli iri olanlardan, iki defa eve girdiler...eşim öldürüp attı ama merdivende evin dış duvarlarında hep dolaşıyorlar..alıştık artık...onlarda aile bireylerimiz gibi oldular...

haşere böcek hatta karıncadan bile korkan ben, şimdi kertenkeleyi görünce normal bişey gibi davranmaya başladım

benim evin arka kısmı ormana bakıyor ve biz taşınmadan bi kaç hafta önce evin pencerelerini açık bırakmışlar rutubet olmasın havalansın diye...
o sıralarda girdi sanırım....
mutfağa sabah kahvaltı hazırlamaya gitmiştim yaklaşık 2 cm boyunda bir akrep duvarı tırmanıyor

ben tabi büyük bi çığlık eşim hemen koştu...öldürdü ama gel bana anlat bunu...ağlamaya başladım...ben burda oturmam diye bağırıyorum taşınalım diye yalvarıyorum... eşim diyor burası ormanlık alan akrep de olur yılan da diyor höhh

anam ben nereye düştüm böyle survivor adasında bile yoktur böyle

çok ağladım ve en korktuğum ki şey biri yılan biri akreptir...
ilaçladık tabletler zirai ilaçlar derken bi daha göredim...iki yıldır bu evdeyim insan bi nevi alışıyor...
akrep falan görmedim çok şükür bidaha ama bizde kertenkelelerden çekiyoruz

haşere böcek hatta karıncadan bile korkan ben, şimdi kertenkeleyi görünce normal bişey gibi davranmaya başladım