Sizlerle annemin bir şikayet sitesine gönderdiği yazıyı paylaşmak istiyorum;
Bodrum /Gümüşlük teki CADI dan 100 liraya çok beğenerek ve hiç çıkartmadan kullanmak amacıyla, yarı değerli taşlardan oluşturulmuş bir bilezik satın aldım. Ancak bileziği ilk taktığım gün, üründe problem olduğunu anladım.Kıyafetime takılıyor ve iplerini çekip hasar veriyordu. Takı satan ve tamir eden yerlere danıştığımda hepsi, bileziğin son derece amatörce yapıldığını, bağlantı metallerinin hatalı olduğunu, ve bu yüzden de en doğrusunun aldığım yere geri götürmem olduğunu söyledi.
CADIya ürünü tamir-değişim arzusuyla götürdüğümde, bana 1 kere de olsa kullanmışsınız, biz tamir yapmıyoruz kullandığınız için de değiştirme yapamayız dediler . Mağaza sahibi hanımla bir kez de ben görüşmek istedim, gönülsüzce sahibini aradılar. Yaptığım telefon görüşmesinde, urunu denemeden problemi anlayamayacağımı izah etmeye çalıştım. Ancak o kabul edilemeyecek kadar kaba bir üslupla beni dinlemeyi reddetti, üstüne üstlük sanki hakkını arayan müşteri oymuşçasına onu sakinleşmeye davet eden ben oldum. En sonunda çok çirkin bir tavır ve yüksek sesle LÜTFEN BİLEZİĞİ HEMEN BIRAKIN, 100 LİRANIZI ALIN VE BİR DAHA DA BİZDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN dedi. İnanın o anda basımdan kaynar sular döküldü. Bir müşteriye nasıl böyle davranılır, gerçekten aklım almıyor. Ben 53 yaşındayım ve ilk kez bu kadar kırıcı küstah bir muameleye maruz kaldım.
Dışarıdan oldukça nezih ve sıcak görünen CADI takı mağazasının insan ilişkileri ve müşteri memnuniyetini hiçe sayan bu saygısız ve küstah tavrını paylaşmak istedim. Oradan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, ya çelik gibi sinirleriniz olsun ya da almadan önce urunu profesyonelce inceleyin