eger kendi arabanız ile gidecekseniz istediginiz yere gidersiniz zaten. safari turlarını boşver... zeki müren evine gitmedim.
tekne turu iyi olur ama işi gercekten bilenle giderseniz iyi yoksa sacma sapan akıntı olan yerlerde duruyorlar. yüzemiyorsun.
bodrum sabah serin öglen sıcak akşam da serinler. yanına hırka mutlaka al. hatta ince bir yagmurluk tarzı bişey bile olabilir.
mesela yalıkavak serin eserekli bir yerdir, türk bükü keza öle serindir. kolay kolay terlemezsin.
bodrum merkezde takılın kaleye cıkın. merkezde balık carşısı var orada balık yiyin

sonra starbucksa yakın bir yerde kokoreçi vardı orada ve gene aynı sırada kebab rest. gibi bir şey var orada yemeyin.
bodrum marina karşısında adını hatırlamıyorum ama kırmızı-siyah tabelalı iyi bir rest. var. aynı zamanda palmarina içinde de yeri var. orayı tavsiye ederim.
bodrum marina girişinde kahve dunyası var orada truff pasta yiyin
birde yerini tam hatırlamıyorum ama sanki bodrum merk. avm yi epey gecince (bodrum çıkış istikametine dogru) işkembeci vardı ama bir yerden saptık mı düz yol ustemiydi onu hatırlamayım. işkembe corbası güzeldi.
deniz içinde türkbükü veya göltürkbükü voyage otellerinin oldugu yerler güzel.
bodrum şebeke suyu tuzludur haberin olsun

deniz suyu arıtma sistemi kullanılıyor.