- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
En acilinden tatile gidiyoruz. Mykonos düşünüyorduk,o plan yattı maalesef. Bodruma gidelim diyoruz ama otel seçemiyoruz. Daha önce gidip memnun kaldığınız oteller varsa söyleyebilir misiniz? Fiyatın önemi yok önemli olan sakin,dinlendirici aynı zamanda güvenilir olması.
Eşim Mandarin Oriental diyor,buraya gideniniz var mı? Benim için söylediğim gibi önemli olan kafa dinlemek yani otelin organizasyonları falan pek umrumda olmaz sanıyorum.
Bodrum hariç bir yer önerebilecekseniz o da olur yani mühim olan huzurlu bir tatil yapmak.
Mandarın Oriental a bayramda gittik ama hiç memnun kalmadık neyse ki bir geceydi rezervasyonumuz Kos a gidiyorduk giderken br gece kalalım dedik...Çok eski ve odalar çok kirliydi çarsafın içine bile giremedik pikenin üstünde yattık.Kagvaltı çok yetersizdi .Klasik mandarin sanıp aldandık aman siz de aynı hataya düşmeyin .
çocuğunuz varsa voyage torba, çocuklar için mükemmel bir otel, normalde aynı otele 2 kez bile gitmem derdim ama haftaya 3. kez gitmiş olacağız.
6 aylık kızım var yanımdan ayırmıyorum yani biz nereye Destina oraya tabiki :)
Çok alakasız olacak ama destina ismini nasıl koydunuz. bende cok begenıyorum ama yaygın değil6 aylık kızım var yanımdan ayırmıyorum yani biz nereye Destina oraya tabiki :)
Çok alakasız olacak ama destina ismini nasıl koydunuz. bende cok begenıyorum ama yaygın değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?