Bodrumda otel tavsiyesi

destinaninannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
455
536
18
37
En acilinden tatile gidiyoruz. Mykonos düşünüyorduk,o plan yattı maalesef. Bodruma gidelim diyoruz ama otel seçemiyoruz. Daha önce gidip memnun kaldığınız oteller varsa söyleyebilir misiniz? Fiyatın önemi yok önemli olan sakin,dinlendirici aynı zamanda güvenilir olması.

Eşim Mandarin Oriental diyor,buraya gideniniz var mı? Benim için söylediğim gibi önemli olan kafa dinlemek yani otelin organizasyonları falan pek umrumda olmaz sanıyorum.

Bodrum hariç bir yer önerebilecekseniz o da olur yani mühim olan huzurlu bir tatil yapmak.

Mandarın Oriental a bayramda gittik ama hiç memnun kalmadık neyse ki bir geceydi rezervasyonumuz Kos a gidiyorduk giderken br gece kalalım dedik...Çok eski ve odalar çok kirliydi çarsafın içine bile giremedik pikenin üstünde yattık.Kagvaltı çok yetersizdi .Klasik mandarin sanıp aldandık aman siz de aynı hataya düşmeyin .

latanya beach resort ..

çocuğunuz varsa voyage torba, çocuklar için mükemmel bir otel, normalde aynı otele 2 kez bile gitmem derdim ama haftaya 3. kez gitmiş olacağız.

Siteden bir arkadaşım gitmiş anlata anlata bitiremedi çok güzel sessiz sakin çok lüks diye ama benim de içimde bir şüphe vardı açıkçası. Bu arada siz hangi tipte kaldınız? Biz Paradise Suit düşündük ama bu yorumdan sonra cesaret edebilir miyim bilemedim. Teşekkür ederim :)

Otel Azka'ya gittim, son derece memnun kaldim. Temiz, güler yüzlü personele sahip, yemekleri lezzetli bir otel.
Odalar ayni sekilde temiz ve yeni.
Hersey dahil degil ama, sadece kahvalti ve aksam yemegi dahil.
Plaj ve havuz gayet temiz. Deniz okadar duru ve dalgasiz ki, minik minik baliklar gözüküyor hatta.
Cok memnun kalmistim, tavsiye ederim :)

Bodrumda benim iki favorim var biri gümbet te gece eğlence mekanlarına yakın yemekleri kötü ama odası ve denizi güzel ,ucuz ,merkeze yakın the luvi hotel. Sadece booking de var sanırım.
Diğeri kefaluka akyarlarda 5 yıldızlı merkeze uzak ama denizi, odaları bi harika buranın eksi yönü ise denize iniş çıkışı yokuş ve deniz taşlık olduğu için iskeleden girmek daha iyi. Kıyıda takılayım ayağım yere bassın derseniz dediğim gibi taşlık.
Hee bi de çocuk varsa ikisinde de kumla oynayacak alan yok ikisi de uymaz size.
Siz internetten bakarsınız ikisinin de eksi özelliklerine değinmiş oldum övdüm mü yerdim mi belli değil

Canım kesinlikle thor hotele gitmelisiniz bizim ailede kim evlendiyse oraya gitti bizde ağustos 8 de gidicez bodrumda ultra herşey dahil herkes çok memnun

6 aylık kızım var yanımdan ayırmıyorum yani biz nereye Destina oraya tabiki :)

o zaman voyage torba ve antalya düşünürseniz voyage sorgun ikisinden de çok memnun ayrıldım.
maxx royal otellerine hiç gitmedim ama özellikle maxx royal belek e gidip de memnun kalmayan duymadım, çevremdeki birçok insan abone gibi her yaz gidiyor, orayı da değerlendirin.

Bodrum a gidecekseniz gumbette bir oteli tercih etmeyin derim gecen yil sahili cok kirliydi . Ama bitez deki otellere bakin. Sahili piril piril deniz de oyle ..

Çok alakasız olacak ama destina ismini nasıl koydunuz. bende cok begenıyorum ama yaygın değil

Yeni Türkü'nün Destina şarkısı üniversite zamanında eşimle bizim şarkımızdı :) Hatta konuşurduk kızımızın adı olsun diye. Ben yunan mitolojisiyle de ilgileniyordum bir ara,oradaki yeri de hoşuma gitti. Öylece kızımıza bu adı vermiş olduk çevreden çok tepki aldı ama olsun biz çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…