Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Boğa Burcu Kadını Akrep Erkeği

KUPASIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
169
31
28
İstanbul
11 aydan sonra ayrıldık,ama ne ayrılmak ağlayarak sarılarak,seviyorum diyerek.Sebep derseniz,aldatma.ama o ısrarla bunun bir değeri olmadığını beni sevdiğini benim yanımda olduğunu iddia etti,boşuna takıldığımı boşuna üzüldüğümü söyledi.ben çok uğraştım ama hazmedemedim,sürekli şüphe sürekli merak nereye kadar giderdi ki.sonuçta ayrılmaya karar verdik,pazar günü.dün akşam iyi misin diye mesaj attı.okuduklarıma göre gerçekten seven akrep erkeği sadık olur aldatmaz deniyor.sanıyorum doğru karar verdim.ne dersiniz?

Bence doğru olanı yapmışsın, insan üzülüyor haliyle ilişkinizde uzunmuş ama aldatma konusunda bir kez affedersen bir daha tekrarlama olasılığı yüksek, bir kez güven gidince ilişki eskisi gibi olmuyor zaten. O açılan yaranın tamiri zor gerçekten.

Çok doğru yapmışsın bi sonraki asamada yine aldatir bi de ustune seni terk ederdi 1 kere aldatan hep aldatir bunun istisnasi yok.cunku aldatmak nankorluk demek karakter demek ayrilabilir ammenna ama aldatmak cok baska birsey çok guzel yapmissin o da hayatinin dersini alsin

Aldatan yine aldatiyor asla affedilmemeli
Akrep erkegi mimli bir burc hic masum degil belki en cok aldatanlarin icinde gecen bile olabilir

Back
X