- 20 Temmuz 2013
- 40
- 8
- 86
- Konu Sahibi Bilinmeyenler
Biriyle flört ediyordum ve sevgilisinden yeni ayrılmıştı ama bunu dert etmedim aramız mükemmel derecede iyiydi ne olduysa cocuk birden bire pat diye eski sevgilisine döndü ortada hiçbir anlaşmazlık kavga vs.. olmadan.. ben hiçbir tepki vermedim ve baya bir şaşırttım çocuğu neye uğradığını şaşırdı ve şuda var bu kız aşırı kıskanç adama hayatı resmen dar ediyor sürekli kavga halindeler benim yüzümden ve diğer herhangi bir kadın yüzünden .. kim olduğunun hiç önemi Yok .. ( yeni barışmalarına rağmen) sonradan öğrendiğim kadarıyla çocuk bunu sürekli aldatmış ve aldatıyor da zaten .. ben bu çocuğa çok fena aşık oldum aslında . Ben yem atıp özledim konuşalım seninle falan dedim açıldım aşık oldum dedim çocuk bende özledim diyor ama aşırı temkinli ve konuşmayı erteliyor sürekli ..Ben aslında çok aşığım ama bu iki dengesize hiç acımamaya karar verdim . Sizce ne yapayım .. yani çocuğu da anlamıyorum .. berbat bir ilişkiye neden defalarca döner ? Aşk maşk demeyin böyle aşk olmaz .. evet taktik bekliyorum sizlerden .. ne yapayım nasıl davranayım .
Son düzenleme: