- 2 Şubat 2013
- 994
- 1.262
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi geceler.
Şuan boğazım o kadar çok acıyor ki sanki iğne batırıyorlar, acıdan uyuyamıyorum. Havalar da soğudu bu hep olacak artık. Bir de öğretmenim sürekli konu anlatırken gözümden yaş geliyor acıdan. Var mı bir çözümü olan ?? Duacı olurum şu duruma yardım edene.
İlkokul ya da ortaokulda misiniz? Ben lisedeyim .çocuklar fırsat oluşturmaya çalışıyor. Hocam sesiniz hiç iyi değil bence ders islemeyelim size yazık filan diyorlar da girgirina :))Ben de öğretmenim iki haftadır boğaz ağrısı, ses kısıklığı ve öksürük pesimi bırakmadı. Ders anlatırken bile öğrencilerim üzülmeye başladı hocam bırakın hocam size sıcak birşeyler getirelim diye. Hastaneye gittim ilaç kullandım fayda etmedi. Bir öğrencim teneffüste yanıma gelip tarif yazılı kağıdı uzattı hocam annem bana yapıyor bana çok iyi geliyor size de iyi gelir inşallah dedi. Gerçekten de ise yaradı. Zencefil bal limon karıştırıp bir gün bekletiyoruz ve hergun iki kez 1 yemek kaşığı karışımı bir çay bardağı sıcak olmayan suya karıştırıp içiyoruz. Tabi sesi çok yükseltmeden konuşmak da çok önemli.
Ben de lisedeyim. Onu söylemeye cesaret edemiyorlar bizde. Söylemek isteyip de söyleyemeyen ise bir iki sınıf var. :) Ama okul olarak dersi kaynatma çabamız yok çok fazla. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Herşeyden önce öğrencilerimiz çok ince düşüncelilerİlkokul ya da ortaokulda misiniz? Ben lisedeyim .çocuklar fırsat oluşturmaya çalışıyor. Hocam sesiniz hiç iyi değil bence ders islemeyelim size yazık filan diyorlar da girgirina :))
Ben de lisedeyim. Onu söylemeye cesaret edemiyorlar bizde. Söylemek isteyip de söyleyemeyen ise bir iki sınıf var. :) Ama okul olarak dersi kaynatma çabamız yok çok fazla. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Herşeyden önce öğrencilerimiz çok ince düşünceliler
Gecmis olsun bir gargara var t..v.. diye basliyor (ilac ismi verilmedigi icin acik yazamadim) bogaz agriacisinda ben cok fayda goruyorum dr vermisti hatta aynisinin pastil formu var (gunde 4den fazla alinmiyor)oda gicik alerjik oksuruklerde cok basarili ama agri aci yutkunma sorunu varsa gargara oksuruk icten degilde gicik alerjik toz vb durumlardan kaynakliysa pastil formu iyiHerkese iyi geceler.
Şuan boğazım o kadar çok acıyor ki sanki iğne batırıyorlar, acıdan uyuyamıyorum. Havalar da soğudu bu hep olacak artık. Bir de öğretmenim sürekli konu anlatırken gözümden yaş geliyor acıdan. Var mı bir çözümü olan ?? Duacı olurum şu duruma yardım edene.