• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bogaz agrısı kalp çarpıntısı

Tubiiiiif

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
89
33
8
32
Kızlar böyle başına gelen varmı 2 gündür sıtma bogaz agrısı ateş oluyor neyse dün nabzım cok hızlı attı ateş bastı bir ölçtüm 134 birde panik atak var bunu görünce kafamda neler kurdum şimdi düşmüyor nabız 111 cıktı ölçtüm acile gittim sabah orda 105 cıktı doktor ekg istedi o temiz cıktı enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi cok kokuyorum birsey olcak diye doktora bogazım benn beyaz oldu halde antibiyotik yazmadı soguk algınlı verdi gönderdi şuan kafamda hersey kuruyorum 🥺

Nabız düşürücü ilaç vermıslerdı bana ama boyle hastalıkla olmadı. Antıdepresan kullanınca yan etkı olarak olmustu. Baska doktora gorunseydın

Nabız düşürücü ilaç vermıslerdı bana ama boyle hastalıkla olmadı. Antıdepresan kullanınca yan etkı olarak olmustu. Baska doktora gorunseydın
İlk defa böyle birsey yaşıyorum kafam allak bullak eşim panik atakdan sanıyor gitmek istiyorum ama geçicek diyip duruyor

Pasıflora var bıtkısel surup ondan alıp ıcsen sakınlesırsın.
15 yıldır gıtmedıgım acıl ve polıklınık doktoru kalmadı
O carpıntılarla olsa bana bısey olurdu korkma panık ataktır ama hastalıgın daha kotuyse baska doktora gozukmem ıyı olur

İnşallah panik atadındır canım durmdan tansıyon ölçüyorum var 38 ateşim
O carpıntılarla olsa bana bısey olurdu korkma panık ataktır ama hastalıgın daha kotuyse baska doktora gozukmem ıyı olur

Beni yaşamayan anlamıyor okadar ihtiyacım varken beni anlayan insların destegine dün gece nabız öyle görünce oturdum agladım ama kimsenin umrum degil 🥺

Ates yukseldigi icin nabziniz da yukseliyor. Profesyonel yuksek nabiz hastasiyim ordan biliyorum 😅 gecmis olsun, ustelik ben 210 gordum nabzi, olunmuyor korkmayin 🤓

İnşallah panik atadındır canım durmdan tansıyon ölçüyorum var 38 ateşim
Degıldır canım nefes egzersizi yap 3 e kadar say ıcıne derın nefes al . 6 ya kadar say tut .sonra cok yavas ver bunu tekrarla.
Nabzını duzeltmek ıcın
Oksurmeyı dene

bırde tuvalette gıbı ıkınmak

Onun dısında ılık dus al suyun altına gır hem atesın ınsın hemde sakınlesırsın

Verılen ılacı ıcıncemı oldu . Zaten varmıydı bu

Beni yaşamayan anlamıyor okadar ihtiyacım varken beni anlayan insların destegine dün gece nabız öyle görünce oturdum agladım ama kimsenin umrum degil 🥺
Oo daha noldukı nezamandor yasıyosun
Ben 15 yıldır acıllerde hastanelerde surunuyorum
Artık olay boyut degıstı
Gecen ay gogsumde kıtle cıktı bendekı senaryolar doktor doktor gezmeler . Yanımda kımse yok!!
Sonra kendılıgınden kuculdu

Sımdıde 1 aydır 3 kutu antıbıyotık verdıler
Gaitada kan vs hersey cıktı
bu 15 gundurde kac doktora gıttım
Bugunde 3 doktora gırdım

Yanı kendını uzme senın suan yasadıgın tabıkı benımkınden ıyı degıl

Ama gıttıkce bu olayların boyutu seklı degısıyor

Hersene bır oncekıne sukredıyor ınsan

Uzulme benım kalbım takılı kalıyordu
Hanı calar saat takılı kalırya oyle ıkı uc dakıka ne yaparsam durmuyodu
Sonra bır anda duruyor

Bu sefer ıkı atıyor bı teklıyor . 3 atıyor ıkı sanıye duruyor fılan cok sacma seyler
Nabız dusurucu Verdıkler omur boyu kullancan dedı bır hafta sonra duzeldı bıraktım
Bıseyde olmadı

Tabiki senı anlıyorum ama yasadıgını kımse yasamadıgı ıcın anlamıyorlar
Hatta abarttıgını dusunuyorlar
Kafaya takmaktan oldugunu soyluyorlar

Bosver kımse senın canımdan onemlı degıl
Sen yıne doktoruna gıt
Cunku bızler vucudumuzda olan bırseye mantıklı acıklama beklıyoruz
Bunu kımse yapamıyor daha panık oluyoruz
Sen dus al . Ates dusurucu ılacını ıc
Ben mesela parol ıcerım sadece

Ates yukseldigi icin nabziniz da yukseliyor. Profesyonel yuksek nabiz hastasiyim ordan biliyorum 😅 gecmis olsun, ustelik ben 210 gordum nabzi, olunmuyor korkmayin 🤓
Kalbim zorlamıyor diye korkuyorum 210 mu neden okadar yüksek peki umarım ondan canım tez zamanda geçer inşallah şimdi ölçtüm 100 cıktı

Kalbim zorlamıyor diye korkuyorum 210 mu neden okadar yüksek peki umarım ondan canım tez zamanda geçer inşallah şimdi ölçtüm 100 cıktı
Zorlanmaz merak etmeyin, benim normalde 90-100. Dogustan ritmim bozuk benim, hizlaninca yavaslayamiyor kolay kolay

Oo daha noldukı nezamandor yasıyosun
Ben 15 yıldır acıllerde hastanelerde surunuyorum
Artık olay boyut degıstı
Gecen ay gogsumde kıtle cıktı bendekı senaryolar doktor doktor gezmeler . Yanımda kımse yok!!
Sonra kendılıgınden kuculdu

Sımdıde 1 aydır 3 kutu antıbıyotık verdıler
Gaitada kan vs hersey cıktı
bu 15 gundurde kac doktora gıttım
Bugunde 3 doktora gırdım

Yanı kendını uzme senın suan yasadıgın tabıkı benımkınden ıyı degıl

Ama gıttıkce bu olayların boyutu seklı degısıyor

Hersene bır oncekıne sukredıyor ınsan

Uzulme benım kalbım takılı kalıyordu
Hanı calar saat takılı kalırya oyle ıkı uc dakıka ne yaparsam durmuyodu
Sonra bır anda duruyor

Bu sefer ıkı atıyor bı teklıyor . 3 atıyor ıkı sanıye duruyor fılan cok sacma seyler
Nabız dusurucu Verdıkler omur boyu kullancan dedı bır hafta sonra duzeldı bıraktım
Bıseyde olmadı
Benim 13 senedir panik atak var ilaç kullnadım daha kötü etti sorna başa cıkmaya başardım geçen sene bebegim kaybettim 7 aylık panik atakgım tekrar nüksetti ama benim ne yaşadım kimsenin umrunda degil

Back
X