Bu sitede en çok bakılan kısım BDV, baksanıza kısaltması bile var. Ama siz benim konumun bir kaç gün BDV'de kalmasına izin vermediniz.
Dikkatini çekebildiysem nihayet sorayım sorularım
Neden benim konumu taşıdın ? İnsanların tepkisini, yorumlarını, farklı bakış açılarını ve o konuda bilmedigim şeyleri öğrenebilecegim bir konuydu. Birçok kişi de yorum yapmasa da begeni yağmurları yagdırdı. Kim bilir daha kimler görüp de bir şey yazacaktı. Kimsenin derdini küçümsemiyorum ama kadınsal problemlerden çıkıp başka bir konu üzerine bir konu açıyorum, insanlar yorum yapıyor. Ama editor konuyu taşıyor ! Herkese mesaj at şimdi, bu forumun her yeri önemli her yere göz atın lütfen diye.
İkinci olarak da BDV'de sağ kalabilen iki tane konunun orijinal başlıklarını değiştirdin. Konu sahipleri cevabı aldılar mı bilmiyorum ama ben merak ediyorum.
Keşke özel mesaj atsaydın, seve seve yanıtlardım sorularını. Konuyu meşgul edeceğiz ama senin nezdinde cevap vereyim merakı olan herkese.
Burası kendi icinde kategorilere ayrılmış bir forum. Evet kabul ediyorum en fazla reyting alan bölüm burası. En hararetli, en ziyaretcili, en kolay cevap alabileceğiniz yer.... Fakat bütün konular burada durursa kaos olur. Hamileliğinden şüphelenen de burada, tavasını dert eden de, toplum bilinci yaratmaya calısan da, eşiyle problemleri olan da bu bölüme konu acıyor. İnsanlar daha rahat yardım alabilsinler, aradıklarına daha kolay erişebilsinler diye bölümlere ayrılmış durumda. Hepinizin konusu burada durursa, her 5 dakikada bir konu acıldığı göz önüne alındığında kim nasıl yardım alacak tenemisir? Bu kaosun önüne kim gecebilecek? Evet sorumlu olduğum bölümün adı BİR DERDİM VAR fakat herkesin derdi kendine büyük... Bilmiyorum anlatabiliyor muyum?
Belki vaktin olmadığı icin göz gezdiremedin ama inan diğer bölümler de önemli, senin söylediğin gibi beğeni/reyting alan konular burda durursa diğer bölümler neden acılsın ki? Kapatalım her yeri forum sadece BDV den ibaret kalsın, olabilir mi böyle birşey? Mümkün mü?
Forumumuzun belli başlı kuralları var, konu acarken bu kurallara riayet etmek zorundayız. En önemli şey konu başlığı içeriği yansıtmalı. "Yardımmm, Acillll, Bi bakın allaseniz, Kızlaaar koşunnnn" gibi başlıklar içerikleri tek tek okunarak sizler daha kolay ulaşın diye düzeltiliyor. Yani bazen sizin kızdığınız paragrafsız tüm konuları ben tek tek okuyup, anlayıp, başlık yazmak zorunda kalabiliyorum. İnan öyle konular görüyorum ki, sorun kayınvalide mi anne mi görümce mi, komşu mu belli değil. Mümkün mertebe konu sahiplerine, konularının neden taşındığını ve isimlerinin neden değiştiğini bildiriyorum. Atladığım mutlaka olmuştur, ben de insanım, bazen atlayabiliyorum. Konunuzu kendi profilinizden bulabilirsiniz, uygun gördüğüm başlığı beğenmezseniz de söylersiniz hemen isteginize uygun olarak değiştirilir. Yeter ki iletişimimiz olsun.
Son olarak da felsefem şu; herşeyin bir yer olmalı, herşey yerinde olmalı.