Bogazı sıkma, itekleme fırlatma vs

arkadaşlar ben bir gün kötü bir olay yaşadım maruz kaldığım şiddet sadece bir tokattı fakat okkalı bir tokattı

bende karşımdakini darp ettim yani kısacası bende ona bi tane okkalı geçirdim ikimizde birbirimizden şikayetçi falan olmadık ama ben yınede ne olur ne olmaz diyerek gidip doktordan darp raporumu aldım

bir tokatla tabiki yuzunde iz falan kalmıyor o raporu alana dek

ama direkt acilden giriş yapıp darp raporu almak istediğini söylediğinde hastane polisiyle konuşuyorsun sonra doktor senı muayene ediyor ne olduğunu anlatıyorsun ve doktor raporu veriyor...kulağımda zedelenme olduğunu yazmıştı o zaman.

yanı polislerle uğraşmak zorunda değilsiniz şikayetçi olmayacaksanız...zaten soruyorlar şikayetçi olacak mısın dıye olmayacağım dediğiniz vakit birşey yapmıyorlar doğal olarak

onun için olay çıkmasın karakollara düşmeyim diye düşünüp dayağı yıyıp yıyıp oturmayın gidin raporunuzu alın yarın bir gün elnizde deliliniz olur

karakola gitmenize gerek yok karakola gidip anlattığınızda onlar sizi hastaneye sevk etmiyor mu? sevk edip ne yapıyorlar işte siz gidiyosunuz hastaneye yıne...

arkadaşlar ben bir gün kötü bir olay yaşadım maruz kaldığım şiddet sadece bir tokattı fakat okkalı bir tokattı

bende karşımdakini darp ettim yani kısacası bende ona bi tane okkalı geçirdim ikimizde birbirimizden şikayetçi falan olmadık ama ben yınede ne olur ne olmaz diyerek gidip doktordan darp raporumu aldım

bir tokatla tabiki yuzunde iz falan kalmıyor o raporu alana dek

ama direkt acilden giriş yapıp darp raporu almak istediğini söylediğinde hastane polisiyle konuşuyorsun sonra doktor senı muayene ediyor ne olduğunu anlatıyorsun ve doktor raporu veriyor...kulağımda zedelenme olduğunu yazmıştı o zaman.

yanı polislerle uğraşmak zorunda değilsiniz şikayetçi olmayacaksanız...zaten soruyorlar şikayetçi olacak mısın dıye olmayacağım dediğiniz vakit birşey yapmıyorlar doğal olarak

onun için olay çıkmasın karakollara düşmeyim diye düşünüp dayağı yıyıp yıyıp oturmayın gidin raporunuzu alın yarın bir gün elnizde deliliniz olur

karakola gitmenize gerek yok karakola gidip anlattığınızda onlar sizi hastaneye sevk etmiyor mu? sevk edip ne yapıyorlar işte siz gidiyosunuz hastaneye yıne...

İşte yaşanmış bir şey
Tebrik ediyorum arkadaşım seni

ya önce karakola git diyorsun da, başına gelmedi sanırım inşallah da gelmez, karakolda olayı ciddiye almıyor polisler... Polisler bu konuda kadının yanında olsa kadına şiddet bugün Türkiyede bu halde olmazdı.
Önce hastaneye gidip darp raporu alsın. Şikayet etmeyi sonra düşünür.. yani belki hemen şikayet etmek istemez ama darp raporu elinin altında olsun

Ben de ufak bir şiddete maruz kalmıştım erkek arkadaşımdan zamanında. Bilinçli oldugum halde gidip darp raporu almadım gönlüm el vermedi şikayet edemem dedim, ilahi ben !
keşke diyorum gidip darp raporu alsaydım da elimde dursaydı
kızdıgım bi zaman götürür raporu şikayet ederdim..
O yüzden konu sahibi acil servise git raporunu al, noluuuur nolmaz..

Sen nerde yasiyosun bilmem de Türkiyede gayet guzel ilgileniyorlar. Kanun polise gore degismiyo. Polisi karalamaniz hic hos degil. Ben de darp edildim karakola gittim sikayetci misin dediler evet dedim hastaneye kadar goturuyolar zaten aliyosun raporunu karakola gelip ifade veriyosun herkese yaptiklari gibi sana da GOREVLERI GEREGI uzlasma teklif ediyorlar hayir diyosun kamu davasi acilmis oluyo zaten.

İlk önce taşımış oldugum konuya yaptıgım yorumu buraya yapıştırsaymışım tekrardan kaçınmış olurduk.

Yukardaki yorumum sen konumu taşıdıktan sonra yazdıgım şey. Yani aynı şeyleri düşünüyoruz. Benim önerim benimki gibi önemli konuların bikaç gün BDV'de kalmasına izin vermen. Önerilere açık birisindir umarım nihayetinde yeni editor oldun.
İkinci olarak da, değiştirdigin konu başlıkları orijinal başlıklardı, içerigini yansıtıyorlardı zaten. "kezbanus derdus", "2.5 yıllık sevgilim 3 numara gözlüklerim "
Bu başlıklarda senin yazmış oldugun acillll yardımmm kızlarrr çok mutsuzumm gibi şeyler geçmiyor. Gayet yerinde ve orijinal başlıklardı. Takip ediyordum. sonra bir baktım başlıklar değişmiş.

Bir de her şeyin yerinde olması konusunda haklısın ama bu konular biçok insanın kafasında soru işareti zaten

Konuna yazdığını görseydim mutlaka cevap verirdim. Ama takdir edersin ki konulara tekrar tekrar bakamıyorum. Eleştiri yapmak kolay fakat su 15 dakika icinde 15 konu okudum, hepsi dert, hepsi acele, hepsinin BDV de kalması mümkün olsaydı sana cevap yazamazdım belki de konu cok cok geride kalırdı. Dilerim derdimi anlatabilmişimdir sana.

Kezbanus derdus hangi içeriği yansıtıyor tenemisir? Kinaye yapmak baska birsey konu iceriği başka birsey. Tekrar ediyorum; KONU BAŞLIĞI İÇERİĞİ YANSITMALI. Mutsuzluk genel bir kavramdır ama konuya baktığında başlığında içeriğine yönelik kelimeler barındırmalıdır. Ayrıca konu takibi icin kullanabileceğiniz "abonelikler" sekmesi mevcut. Orjinal adı değişse bile takip edilebilir.

Bak sana sabırla cevap verebiliyorum, konu meşgul edildi, cevabınızı aldınız. Başka bir probleminiz varsa özel mesaj atın lütfen.

Bir de karşılıklı iletişime "atar" demiyoruz.

Ben neden derdin buyuklugunu editorun kisisel bakisi olcmek zorunda anlamadim, hic daha once boyle bisey gormemistim bu forumda, bolumun adi bir derdim var sonucta, onun da adini degistirin o zaman, BUYUK bir derdim var yapin, illa basligin burda kalmasi icin aldatilmamiz mi lazim, ya da burda kalmaya deger gorulmesi icin dayaklik mi olalim? Benim de bu basliga actigim konuma aman ne buyuk derdin var denmisligi var o sahislara batmiyosa bana batiyo ne demektir bu ya seninki de dert mi falan?! Aciill yardimmm kizlaar vs basliklar konusunda editor hakli ama her baslikla da oynanmasi gereksiz burasi editorlerin gardrobu degil istedikleri gibi duzenlesinler...

Son düzenleme:
Ben neden derdin buyuklugunu editorun kisisel bakisi olcmek zorunda anlamadim, hic daha once boyle bisey gormemistim bu forumda, bolumun adi bir derdim var sonucta, onun da adini degistirin o zaman, BUYUK bir derdim var yapin, illa basligin burda kalmasi icin aldatilmamiz mi lazim, ya da burda kalmaya deger gorulmesi icin dayaklik mi olalim? Benim de bu basliga actigim konuma aman ne buyuk derdin var denmisligi var o sahislara batmiyosa bana batiyo ne demektir bu ya seninki de dert mi falan?! Aciill yardimmm kizlaar vs basliklar konusunda editor hakli ama her baslikla da oynanmasi gereksiz burasi editorlerin gardrobu degil istedikleri gibi duzenlesinler...

Ne münasebet, derdin büyüklüğü benim hayat suzgecimden geçmiyor, kurallar ne ise onu uyguluyorum. Yine söylüyorum derdin büyüğü küçüğü olmaz. Herkesin derdi kendine büyük.

Bu kadar yeter bence editörlüğüm ile ilgili bir sıkıntınız var ise kazene ya da muneye iletebilirsiniz, forum kullanımı ile ilgili sorunlarınız için de aynı şey geçerli.

Cok kullanıcıli bir platform burası ve fazla demokrasi sıkıntı çıkarabilir.

Back
X