Geçmiş olsun.Altunizade metrobüste de bomba olduğu söyleniyor. Daha bu sabah oradaydım ben ya, çok korkuyorum gerçekten.
Sanirim yokmuş şimdi arkadaşımın söylediğine göre aracın yakıtı bitmiş o yüzden bırakmışlar orada. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ben.Yani bomba var miymis yokmuymus? Allah'im sen koruresmen kabus görüp duruyorum su bombalar yüzünden
Bomba imha ekipleri müdahale ettilerse artık aracına yakıt alma derdide bitmiştir.Sanirim yokmuş şimdi arkadaşımın söylediğine göre aracın yakıtı bitmiş o yüzden bırakmışlar orada. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ben.
Hadi normal bir zamanda birakir gidersin de zaten ortalik karisik dedigin gibi birakilir mi ortada? Hemde trafigin en civcivli yerinde. Canimiz da sabrimiz da burnumuzda. Yapilmamali böyle seyler...Sanirim yokmuş şimdi arkadaşımın söylediğine göre aracın yakıtı bitmiş o yüzden bırakmışlar orada. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ben.
Yani bomba var miymis yokmuymus? Allah'im sen koruresmen kabus görüp duruyorum su bombalar yüzünden
Korku ortamı oluşturmak istiyor olabilirler. Her şey olabilir sürekli felaket senaryoları geliyor aklıma.Hadi normal bir zamanda birakir gidersin de zaten ortalik karisik dedigin gibi birakilir mi ortada? Hemde trafigin en civcivli yerinde. Canimiz da sabrimiz da burnumuzda. Yapilmamali böyle seyler...
Bakiyorum simdi tesekkur ederim.Yokmuş aşağıdaki linkte daha detaylı verilmiş haber
http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...-nde-supheli-arac-panigi.htm?ArticleID=332246
Gecen sene tüm Turkiye'nin elektrigi kesildiginden beri bende öyleyim. Bazen oglumu kucagima alip kosa kosa herseyden kacasim geliyor. Ruyalar ayri eziyet ya füze düşer ya ucaklar dolanir tepede... Ki Duzcedeyim küçük sakin sayilan bir yer ama psikolojim bozuldu bi kere.Korku ortamı oluşturmak istiyor olabilirler. Her şey olabilir sürekli felaket senaryoları geliyor aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?