Boğaziçi Tıp Merkezinde Hangi Hekimi Önerirsiniz

Bnde amir ali nevai vakası yolu aklınız varsa uzak durun o hastaneden giden pişman oluyor bnde şans deyip gittim ama Mahfetti

Eklentiler

• 20150322_141556-1.webp
    20150322_141556-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 155
kesinlikle önermem hiç bir saygı değer verilmiyor ayrıca çok pis berbat bir yer

Bende Amirali nevai derim :) 7 Ocak'ta ameliyat oldum ve çok memnunum fotoğraflarım mevcut bakabilirsin :nazar::KK1:

Merhaba bende ameliyat olacağım burnum kemerli çok şikayetci olan var Dr Amirali Nevai'den çok kararsızım yardım eder misin bana simdiden tesekkürler

Merhaba bende ameliyat olacağım burnum kemerli çok şikayetci olan var Dr Amirali Nevai'den çok kararsızım yardım eder misin bana simdiden tesekkürler

Arkadasım sen iyi degilsn galiba ne anlatıyoruz bu şahıs benimle birlikte 5 arkadaşımın burnunu mahfetti rezil etti
2 yıl once olmustum burnum çöktü fazla kıkırdak almış daha neler neler
revizyon oldum neyseki kaburga mdan kıkırdak alınmak zorunda kalındı cunku nasıl basarmssa bişey bırakmams
beni bu kadar uyaran olsaydı bu kase ceköezdm

Aklınız varsa şansdeyip gitmeyin bn o hhatayı yaptım cokppişmanoldum iki sseneo burunla gezdim göre n sana nne oldu diyordu

bakirkoy yasar hastanesi orhan sanisoglu canim doktorum allah ondan razi olsun 2008de burun ameliyatimi yapti. hem kirik vardi hemde kocaman bir kemer. 6 7 sene gecmesine ragmen biblo gibi burnum var.
gecen sene de bademciklerimi ve geniz etimi aldirdim orhan beye.
hastane eski diye hic tereddut etmedim hatta meme silikonu ameliyatimi yapan doktorumu ozellikle o hastaneye cagirip orda yaptirdik ameliyati.

Back
X