Adli para cezası ile serbest bırakılmış vicdansiz.Şimdi ben de uyanır uyanmaz bu haberi gördüm, sansürsüz bir görüntü gördüm köpeğin çok kötüyüm Allah belasını versin böyle mahlukların layığını bulur inşallah. Maalesef söz konusu kadın, hayvan hakları olunca beddua etmekten başka bir şey gelmiyor elden hepsi tutuksuz yargılanıyor veya komik paralar ödeyip kurtuluyorlar
Bilmediğimden soruyorum; şu aşamada Cimer'e şikayet etmek ne işe yarar? Zaten olay ortada, iş yargıya da taşınmış. Bundan daha fazla yapabileceğimiz tek şey kamuoyu baskısı oluşturmak bence. Onun da yolu sosyal medya,meydanlar ve davayı takip etmek. Gerisi de aklı başında bir hakime denk gelsin diye dua etmek. Memlekette işini düzgün yapan hakim, savcı, avukat bırakmamak için neden bu kadar uğraşıldığını her gün her gün görmekten artık kalbimde acıyacak yer kalmadı. Köpeğin fotoğraflarına denk geldim, gelmez olaydım. Hak ettiği ceza öyle içeride birkaç yıl yatıp çıkmak değil böyle mahlukların, hepimiz hemfikiriz bence. Umarım aynı şekilde geberir gider pislik.
Cimer güvendiğim bir kurum değil, o yüzden sordum aslında. Yani şikayet edilip de işe yarar sonuç alınabiliyor mu ki Cimer'den? Sesimizi daha bağımsız platformlarda çıkarmak bana daha mantıklı geliyor. Çok acı ama bizi de bu hale getirdiler işte.Adli para cezası ile serbest bırakılmış. Eger sesimiz çikmazsa üstü bir şekilde ört pas edilecek. Cimer konuyu incelemekle Sorumlu , imzalar toplanıyor dünden beri , Cimer e sikayetler yapılıyor . Bunlar ses getirebilecek şeyler bu yuzden binlerce kişi şikayet etmeli .
Cimer güvendiğim bir kurum değil, o yüzden sordum aslında. Yani şikayet edilip de işe yarar sonuç alınabiliyor mu ki Cimer'den? Sesimizi daha bağımsız platformlarda çıkarmak bana daha mantıklı geliyor. Çok acı ama bizi de bu hale getirdiler işte.
İmza kampanyası dediğiniz change.org'daki mi? Onun dışında bir kampanyadan haberim yok çünkü. Varsa, paylaşın, yayılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?