Boğazıma nasıl hakim olabilirim?

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.412
363
Merhaba arkadaşlar benimki dertten bile sayılmaz, biraz fikrinizi almak, biraz da şu aralar sürekli ders çalışmak zorunda olduğum için iki saniye olsun kaçış niyetiyle yazıyorum. Sorum şu: stresli bir dönemde, her gün en az 8-9 saat masa başında oturup çalışmak zorunda kaldığınız bir dönemde ve üstelik tam bir obursanız, şekere tatlıya doyamayan, bir oturuşta bıraksanız kadayıfları kebapları götürebilecek kadar aç bir yapınız varsa kilo almamak için en uygun yöntem nedir? 2 senede 8 kilo aldım buraya sağlıklı yaşam kısmına da rejim önerisi almak için yazdım sağ olsun çok iyi tavsiyeler veren arkadaşlar oldu ama ben sürekli açım!! Stresli zamanlarınızda boğazınızdan kısmak, açlığınızı dindirip midenizi küçültmek için ne yaparsınız? Yaratıcı önerilerinizi bekliyorum

Spor yap günde 1 saat istediğini ye :) yada yiyeceğin zaman sebze meyve türü şeyler ye ki kilo alma. Ders çalışırken ister istemez kendini yemeğe veriyor. Cipstir koladır bisküvidir vs. Bunları ikame edecek daha farklı şeyler yiyebilirsin. Bide yavaş yavaş yemeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bndede var umarım br yolunu bulablrz

Bol su iç ağzın boş kaldılar su iç acıkmazsın yemek saatinde de karnını ve gözünü doyuracak şeylerden ye ama ekmek pilav vs yeme tek sorun çok tuvalete gitmekkk

su ic bol bol yemekten oncede su ic zamanla miden kuculur cabuk doyarsin bazen vucut susuz kaldiginda insan surekli kendini ac hissedip biseylere saldiriyo onun yerine su ic bol bol tarjinli sut ic kan sekerini duzenleyip az acikmani sagliyo abur cubur yerine meyve kuru meyve incir ceviz ye daha saglikli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sürekli su için . yemek yemek yerine su için. konuşmak yerine su için.. tıkar şişirir hem böbreklere de iyi gelir

ben her gün dondurma yiyorum birkaç aydır,önceden her gün çikolata yerdim,şimdi çikolatayı tamamen bıraktığımı fark ettim. dondurma da kilo aldırıyor ama çikolata kadar değil ve onun kadar zararlı değil.tatlı ihtiyacını karşılıyor yani dondurma,tatlıya düşkünseniz dondurma ile yok edebilirsiniz bunu...

Son düzenleme:
Tatlı krizlerin varsa çubuk tarçınlı su önerebilirim. Acayip kesiyo şeker ihtiyacını.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ders çalışırken ben de dünyayı yiyebiliyordum nerdeyse masam aburcubur dolu oluyordu ama yanına koca bi şişe su alıp ve sık sık içiyordum bende işe yaradığını düşünüyorum çünkü epey kilo vermiştim gerçi stresten olsa gerek

Ben ruyalarimda bile yemek goruyorum suan ayni durumdayim uni sinavina hazirlaniyorum ve cok vahim bir durumdayim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Zayif kizlarin fotolarina bak netten giydikleri nasil yakismis onu dusun ben boyle cok pis gaza geliyorum. Martta basladigim karatay diyeti ve sporla 57.7den 50ye dustum 1 kilo daha vermek istiyorum. Evlenmeden once girebildigim kotuma girmekti hedefim basardim:2:

Valla zayfladim ettim evlendim güzelce aldım bir sene kalmadan birde tamam artık spora baslayacam dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. .72 kiloyla hamile kaldım geçen hafta 80 dim valla kilo almamak için çabalıyor ama olmuyor 27 haftalik hamileyim. .şimdi doğumdan sonra yine maraton başlayacak..ay nasılda kilo aldım .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…