- 23 Ekim 2024
- 25
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi tugbaaecrin
Boğazımda gerilme hissi gerginlik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğazımda bir el varmış gibi böle aşşaya doğru çekiyor kaslar geriliyor gibi ama 1 buçuk aydır böle kulak burun boğaza gittim bişe yok dedi nörolojiye gittim bişe yok dedi guatura baktılar nödül yok dediler Çokşükür ama geçmiyor geçmiyorDetay verir misin
Bende de öyle oluyor çenem boğazım kasılıyorBoğazımda bir el varmış gibi böle aşşaya doğru çekiyor kaslar geriliyor gibi ama 1 buçuk aydır böle kulak burun boğaza gittim bişe yok dedi nörolojiye gittim bişe yok dedi guatura baktılar nödül yok dediler Çokşükür ama geçmiyor geçmiyor
Geçmiş olsun Şuan nasılsınız ve nezamandır bölesinizBende de öyle oluyor çenem boğazım kasılıyor
Geçmiş olsun Bnde aynıyımBir seneden fazla oldu bazen iyi bazen kötü
Benimki de öyle hatta ta midemden çekiyor sanki o elBoğazımda bir el varmış gibi böle aşşaya doğru çekiyor kaslar geriliyor gibi ama 1 buçuk aydır böle kulak burun boğaza gittim bişe yok dedi nörolojiye gittim bişe yok dedi guatura baktılar nödül yok dediler Çokşükür ama geçmiyor geçmiyor
Sağol canım seninki ne zaman başladıGeçmiş olsun Bnde aynıyım
2 ayı geçti cnm bu aralar bi gidiyor bi geliyor boğazımdaki daralma hissi allahım herkese şifa versin içinde bize de inşSağol canım seninki ne zaman başladı
Geçti mi tamamen2 ayı geçti cnm bu aralar bi gidiyor bi geliyor boğazımdaki daralma hissi allahım herkese şifa versin içinde bize de inş
Hayır ara ara olur gene eskisine rağmen iyim ama ara ara yokluyorGeçti mi tamamen
Ben yaşıyorum berbat bi his arkasından da atak geçiriyorumBoğazımda gerilme hissi gerginlik var
Allah şifa versin evet berbat bişe ben gün içinde hep gergin geziyorum boğazım hep gergin geriliyor hep huzursuzum hepBen yaşıyorum berbat bi his arkasından da atak geçiriyorum
Sizede şifalar diliyorum beni bide çarpıntı çok yoruyor dönem dönem günlerce süren çarpıntılarım oluyorAllah şifa versin evet berbat bişe ben gün içinde hep gergin geziyorum boğazım hep gergin geriliyor hep huzursuzum hep![]()
Sizede şifalar diliyorum beni bide çarpıntı çok yoruyor dönem dönem günlerce süren çarpıntılarım oluyor
İnşallah ilaç kullanıyormusunuzçok zor sizi çok iyi anlıyorum en kısa sürede inş bizde iğleşitiz
Evet kullanıyorum paxera 20 mgİnşallah ilaç kullanıyormusunuz
Bende Paxsera 40 mg Nezamandır kullanırsunuzEvet kullanıyorum paxera 20 mg