- 23 Ekim 2024
- 31
- 6
- 6
- 37
- Konu Sahibi tugbaaecrin
Ben 10 sene kullandım 2024 bıraktım bi 6 sonra panik tekrar nüksetti birdaha başladım şuan başlayalı 6 ay olduBende Paxsera 40 mg Nezamandır kullanırsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 sene kullandım 2024 bıraktım bi 6 sonra panik tekrar nüksetti birdaha başladım şuan başlayalı 6 ay olduBende Paxsera 40 mg Nezamandır kullanırsunuz
Ben senelerdir kullanıyorum ama bi etkisi yok gibi hep aynıyımBende Paxsera 40 mg Nezamandır kullanırsunuz
İnstegramdan görüşebilirmiyiz yardıma ihtiyacım varBen senelerdir kullanıyorum ama bi etkisi yok gibi hep aynıyım
Tabiki ama ben eşimle bir kullanıyorum instegramı burdan özelden yaza bilirsiniz istersenizİnstegramdan görüşebilirmiyiz yardıma ihtiyacım var
Telefon numaranızı yazarsanız özelden ordan görüşebiliriz burda bana özel mesajlar çok geç düşüyorTabiki ama ben eşimle bir kullanıyorum instegramı burdan özelden yaza bilirsiniz isterseniz
böyle sanki ağlamak üzeresindir ama ağlamanı tutarsın da boğazında garip bir his olur öyle bir şey mi? böyleyse muhtemelen psikolojiktirBoğazımda gerilme hissi gerginlik var
panik atak yaşadığım dönemlerde bendede gerilme oluyordu. bende daha çok yumru gibiydi birşey tıkıyor gibiydi. Allah'a çok şükür atlattım. kaygılı olunca boynumuzun kasılmasından oluyormuş öyle demişti doktorumBoğazımda gerilme hissi gerginlik var
Çok teşekkür ederimpanik atak yaşadığım dönemlerde bendede gerilme oluyordu. bende daha çok yumru gibiydi birşey tıkıyor gibiydi. Allah'a çok şükür atlattım. kaygılı olunca boynumuzun kasılmasından oluyormuş öyle demişti doktorum
Merhaba boyun tomografisi cektılermıBoğazımda gerilme hissi gerginlik var