- 8 Mayıs 2017
- 4
- 3
- 1
- 26
merhabalar ben 17 yaşında bir genç kızım.Her şeyin üst üste gelmesiyle kendimi hep ağlamaklı hissediyorum.Başkalarına derdimi tam anlamıyla ifade edemiyorumda buraya yazarak içimi dökebileceğimi düşündüm.Beni yoran en büyük konu babamın sinir bozucu davranışlarıyla ailemde huzurun kalmaması sürekli beni endişlendirmesi,birini karşılıksız olarak çok sevmem ve onu göremiyeceğim için sürekli ağlayacak gibi olmam onu bir türlü aklımdan çıkaramamam ,üniversite sınavına istediğim tempoda hazırlanamıyo oluşum,gelecek kaygısı her şeyi bu derece üst üste hissettiğim için boğulacak gibiyim ne yapsam doğru olur.
Bu evden şehirden uzaklaşıp başka şehire üniversite okumak ailemden ayrılmak bana çözüm mü ne yapmak beni rahatlatır cidden çok mutsuzum ne bir meslek hedefim,ne ailemde huzurlu ortam yok boşlukta gibiyim ...
Bu evden şehirden uzaklaşıp başka şehire üniversite okumak ailemden ayrılmak bana çözüm mü ne yapmak beni rahatlatır cidden çok mutsuzum ne bir meslek hedefim,ne ailemde huzurlu ortam yok boşlukta gibiyim ...