boğuluyorum kızlar yardım edin

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
bugün o kadar iğrenç ki:(
eşimle aramız her evli çift gibi arasıra tartışma da olsa 1 yıl oldu ama artık ben de 10 sene bitti resmen...
bugün eşimin facesini dökümanını karıştırırken bir de ne göreyim aramalarda erotik sitelere girilmiş akşam geldi sordum cvp bekliyorum dedim gıgık çıkmıyor dışarı çıkacam dedi giderken cvp ver dedim ne desin ben kimseye hesap vermem demez mi :43:
geldi beyeefendi aramış beni 1 defa duymadım niye duymuyormuşum o tlf bana niye vermişler dedi ve tlf da aldı elimden hemen hop duşa attı kendini...moralimbozuk bi de duşa girmeden önce demez mi bana bu ilişkiye ister nokta ister virgül koy diye sen bilirsin dedi :43:
şimdi uyuyyor..tabi benim kafa ağlamaktan şişti miğren var ağrıdan duramıyorum moralm de bozuk biz kaçarak evlendik bi de....
ailem geri kabul eder ama seviyorum bi tarafdan da iğreniyorum ne yapacam derdime azıcık çare

hiç böyle biri değildi ne oluyor bilmiyorum son 2 aydır bu sitelere bakılmış
çok seviyor biliyoru ama artık ya sevgi bitti yada elinin altında sanıyor beni ve ben çok kıskanç biriyim

eşimle aramız her evli çift gibi arasıra tartışma da olsa 1 yıl oldu ama artık ben de 10 sene bitti resmen...
bugün eşimin facesini dökümanını karıştırırken bir de ne göreyim aramalarda erotik sitelere girilmiş akşam geldi sordum cvp bekliyorum dedim gıgık çıkmıyor dışarı çıkacam dedi giderken cvp ver dedim ne desin ben kimseye hesap vermem demez mi :43:
geldi beyeefendi aramış beni 1 defa duymadım niye duymuyormuşum o tlf bana niye vermişler dedi ve tlf da aldı elimden hemen hop duşa attı kendini...moralimbozuk bi de duşa girmeden önce demez mi bana bu ilişkiye ister nokta ister virgül koy diye sen bilirsin dedi :43:
şimdi uyuyyor..tabi benim kafa ağlamaktan şişti miğren var ağrıdan duramıyorum moralm de bozuk biz kaçarak evlendik bi de....
ailem geri kabul eder ama seviyorum bi tarafdan da iğreniyorum ne yapacam derdime azıcık çare

Sen bi ağrı kesici al ve yat uyu arkadaşım...sakinleş yoksa dahada hastalanırsın.

Bak ya sen! Bir de rest çekmiş üstüne.
Sen de rest çekeceksin, hodri meydan sen koy bakalım noktayı diyeceksin.
Öyle kolay yapamaz, merak etme.
Terk edilmekten ödü kopuyor bunların
Egolarına bir şey olmasın, aman!

Sen bi ağrı kesici al ve yat uyu arkadaşım...sakinleş yoksa dahada hastalanırsın.

aldım ilaç ama bilirsin kar etmiyor düşündüğün için sağol gözlerim balon gibi şiş bi de ışık açık ya gıcıklık olsun diye tasarruf edesi tutdu ışığı kapattı yatarken neymiş elektrik gidiyormuş boşuna eğer ışıkda durmak istiyorsam balkona çıkçakmışım kasıtlı yapıyor

Bak ya sen! Bir de rest çekmiş üstüne.
Sen de rest çekeceksin, hodri meydan sen koy bakalım noktayı diyeceksin.
Öyle kolay yapamaz, merak etme.
Terk edilmekten ödü kopuyor bunların
Egolarına bir şey olmasın, aman!

biliyorum şakadan meraklı değilim sana dedim de hemen sinirlendi ama geçen ayrılalım dedim birönceki kavgada o sinirle hemen annemi aramış kızın ayrılmak istiyor alın kızınızı ya düzeltin yada bi çare bulun diye bu yüzden direkt nokta koyalım diyemiyorum yine arar da annemleri boşuna üzeriz diye

aldım ilaç ama bilirsin kar etmiyor düşündüğün için sağol gözlerim balon gibi şiş bi de ışık açık ya gıcıklık olsun diye tasarruf edesi tutdu ışığı kapattı yatarken neymiş elektrik gidiyormuş boşuna eğer ışıkda durmak istiyorsam balkona çıkçakmışım kasıtlı yapıyor

Yok yok canım sen şimdi çok kızgınsın ve onun dediği,yaptığı herşey batıyor ...onun için daha fazla düşünüp gaza getirme kendini.

biliyorum şakadan meraklı değilim sana dedim de hemen sinirlendi ama geçen ayrılalım dedim birönceki kavgada o sinirle hemen annemi aramış kızın ayrılmak istiyor alın kızınızı ya düzeltin yada bi çare bulun diye bu yüzden direkt nokta koyalım diyemiyorum yine arar da annemleri boşuna üzeriz diye

O zaman sen de annesini ara oğlunuz benden ayrılmak istiyor alın başımdan düzeltin de!
Valla çok sakinsin canım nasıl sindiriyorsun, bu lafları etse kafasına bir şeyler fırlatırım
Hem suçlu hem güçlü çünkü!
İnsan bari alttan alır, gönlünü yapmaya çalışır ya...

Yok yok canım sen şimdi çok kızgınsın ve onun dediği,yaptığı herşey batıyor ...onun için daha fazla düşünüp gaza getirme kendini.

evet şuan uyuması bile deli ediyor ama yarın işe gitcek sağol canım ya bu yazı içim açtı özellikle batıyor yazısı

çoğu evli kadının sıkıntılarından biri bu sanırım erkekler ne bulup izliyolar o sitelerde anlamış değilim. zamanında benimde başıma geldi. tavrımı koydum resti çektim. birdahada yakalamadım. ama şu bir gerçekki insan unutmuyor. bir kadın için kötü bir durum. ama sizin eşiniz çok ukala anlattıklarınıza göre. kendini haklı çıkarmak için sizi fazla üzüyor. bence altında kalmayın nedemek hesap vermem siz ona aynısını yapsanız neolacak..

O zaman sen de annesini ara oğlunuz benden ayrılmak istiyor alın başımdan düzeltin de!
Valla çok sakinsin canım nasıl sindiriyorsun, bu lafları etse kafasına bir şeyler fırlatırım
Hem suçlu hem güçlü çünkü!
İnsan bari alttan alır, gönlünü yapmaya çalışır ya...

sakin olmaya çalışıyorum çünkü eşim ben den de sinirli...
ben kendimi zor tutuyorum...
annesine dedim bi ara azarladı oğlunu annesi babasına demiş tabi yazık büyükler ne yapsın 27 yaşında koskoca oğlan
çirkin olsam,bakımsız olsam,ilişkide her istediğini ve yeni heyecanlar bulmasam,mızmız olsam anlarım ama ben bunların her istediğini yapıyorum yani 1 kere bile istediğimde ilişkiye girmedin diyemez ama neden böyle oluyor aşık onu da biliyorum bana...ama nden?

çoğu evli kadının sıkıntılarından biri bu sanırım erkekler ne bulup izliyolar o sitelerde anlamış değilim. zamanında benimde başıma geldi. tavrımı koydum resti çektim. birdahada yakalamadım. ama şu bir gerçekki insan unutmuyor. bir kadın için kötü bir durum. ama sizin eşiniz çok ukala anlattıklarınıza göre. kendini haklı çıkarmak için sizi fazla üzüyor. bence altında kalmayın nedemek hesap vermem siz ona aynısını yapsanız neolacak..

evet çok kötü bi durum benim birde akrep burcuyum ve karakter olarak böyle aldatılmayı kaldıramıyorum...ölesim var o derece..
evet ukala hemde fena derecede..ilk defa ben kimseye hesap vermem dedi ben onun için ailemi geride bıraktım şimdi tükürdüğümü yalamak işime gelmiyor az önce yanına uzanmıştım iğrendim ilk defa eşimden ve kalktım pc başına sizlerle dertleşmeye

Bence çok sert davranmayın ve tepki vermeyin. bazı erkek tipleri vardır. Gururludur, sorgulanmayı ve boyun eğmeyi sevmez. Sinirlenince ne dediğini duymaz. Kadın ruhuna göre hareket etmeye uyum sağlayamaz. Sizde onun huyuna gidin. Mesela güzel bir kahvaltıyla, onu yargılamadan karşınıza alıp tatlı tatlı konusun. Bu sitelere girince sizin aklınızdan gecen şüpheleri, size yarattığı olumsuz etkileri ve ne kadar üzüldüğünüzü anlatın sakince. Amacınızın onu yargılamak olmadığını, sadece bir problem var ise konusmak istediğinizi söyleyin. O da sakin düşünüp sizi anlamaya çalışacak, sorunlarınızı konusacak ortak bir dil bulabileceksiniz diye umuyorum.
Öte yandan, karşılıklı restler çekmek, bir anlık sinire kapılmak ve kullanılan ifadelerle karşı tarafı bilmeden dahi olsa incitmek sorunlara çözüm sağlamaz, zamanla sevgiyi bitirir; saygıyı yok eder etmez elbette. Eşinizle bir tartışma yaşadığınızda o susmuyorsa siz susuzn, o sakinleştiğiniz de siz konusun. Tam tersi de olabilir. Böylece yıkıcı gerginlikler yaşamazsınız. En yakın zamanda da çözersiniz bu sorununuzu umarım =)

bende akrep burcuyum fakat bunun burcla alakası yok yani kıskançlığınız karakterinizden zodyakla tamamen alakasız...:52:

neyse gelelim konuya bence uyuması tehlikeli ben şahsen deşerdim adamı....

:ssz::ssz:

belki farklı yeni heyecanlar arayışındadır... keşke cemkirmeyip bir süre daha izleseydiniz...
sizin o şekil hesap sormalı tepkinize oda öyle bir tepki vermesi çokkk normal...

Ben olsam uyumasına bile izin vermezdimm uyandrıp tartsırdım,uyutmazdım böyle durumlarda malesef susamıyorum :47: bu erkekleri anlamak çoook zor ya..Bide kendini haklı çıkarmaya çalışmış,pes doğrusu.yahuu ne bulupta izliyolar :52:

ikinizde sinirlisin tabi...
biraz kendi haline bırak çek kendini bakalım...

onu yakaldınız diye suç bastırmak adına sizin üzerinize gelmişki size hesap vermek zorunda kalmasın bana öyle geldi

O tarz sitelere bakmayan erkek yoktur herhalde, doğru bulmuyorum ama bu böyle
Kendi de doğru bulsa saklı gizli bakmazdı bence

Ama hem suçlu hem güçlü olması
Bu kadar agresifleşmesi hiç normal değil
İster virgül ister nokta koy bu ilişkiye ne demek, densiz :19:

kızlar gece yattım yanına gittim ama totomu dondum de uyudum...
sabah kahvaltı hazırladım ve tekrar 10 dk kestirmek için yatağa geldi sırnaştı eşşek hemen dedim yaklaşma bana açıklma yapana kadar benden uzak dur dedim o da kızdı bir oyana bir buyana döndü ve işe gitti...affedemiyorum yaaa ben ona yetmiyor muyum ne?
annesini aramış 9 da bizim eve geldi iş arıyordum bi iş bulmuş görüşmeye gidin diye göndermiş annesini arıyor (tlf bırakmış sabah yatağın ucuna )geldik görüşmeden aradı nasıl oldu diye affetmemi bekliyor onunla küs duramayız eşimle ben ama bu öyle yenilir yutulur cinsden değil...
çabuk affedersem bu sefer yüz bulup daha da arsızlaşabilir burnu sürtsün biraz ama yediremiyorum egom biraz tavandır benim de

bence bu durum aşılabilir üçüncü bir kadın olmadıktan sonra her şey aşılır, siz suçunu yakaladınız ve o da suçluluk psikolojisiyle esip gürlemiş sonra pişman o olacak

Back
X