Doğru dürüst hiç arkadaşım yok olanlarlada sürekli faceden iletişim kuruyoruz. Bütün yaz tatilini evde geçiriyorum. Hayatta hiçbir amacım yok. Ölsem rahatlıyacakmışım gibi geliyor.Bazen pencereye doğru bakıp atlasam kurtulurum diyorum. İçimde hep bi sıkıntı var. Günde 12 saat uyumama rağmen parmağımı kıpırdatacak halim yok. Tek yaptığım akşama kadar sabah kalkıp laptobu yanıma çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldırmadan şarkı açıyorum faceye girip yazıları okuyorum. Bazen film açıp izliyorum sonra yine gece oluyor. Gece oluncada üstüme daha çok sıkıntı basıyor. Bazen ağlayarak uyuyorum. Ablamın küçük bir kızı vardı yeğenim onlarda burdan yakın zamanda taşınınca dahada yalnız kaldım. Hiç değilse onunla vakit geçiriyodum çok bunaldığım zaman.Saçlarımı taramıyorum. Banyoya girdikçe saç kremi sürüp yıkayıp çıktıktan sonra topuz yapıyorum.2-3 gün öyle kalıyor hiç dokunmadan bi dahaki yıkanmaya kadar.Sürekli pijamayla dolaşıyorum. Çok nadir dışarı çıkmaya hevesim olsa param olmuyor.Karanlık odada tek başıma oturuyorum bütün gün.Facebookta konuştuğum okuldan arkadaşlarıma yazdıklarında kendi içimde triplenip cevap vermiyorum gereksiz yere triplenmeler yapıp sürekli birinin benle barışmak için uğraşmasını değer verdiğini sürekli söylemesini istiyorum. Sürekli herkes bir anda beni terkedecekmiş gibi hissedip onlardan önce ben terk etmek istiyorum. O yüzden hep uzak duruyorum herkesten. Ailemden mesela pahalı birşey isteyip almazlarsa beni sevmediklerini alırlarsa demekki beni sevdiklerini düşünüyorum. Galiba artık kendimi sevmiyorum ve başkaları tarafındanda sevilmeye layık bulmuyorum.Kimsenin beni sevdiğinden gitmeyeceğinden hep yanımda kalacağından emin olamıyorum. Bu sene ygs sınavım var çalışmaya başlamak için oldukça geç kaldım yinede kitap görünce asla anlamayacağımı düşünüp ama çalışmak zorunda olduğumu hissedip kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yeni değil bu duygularım aslında karamsarlığım önceden beri var. Ergenliktendir dedim ama bu aralar çok daha kötü oldu.Çok mutsuzum. Birşeyler yapmak,dolu dolu bir hayat yaşamak hatta başarı elde etmek istiyorum ama yapamıyorumm sürekli başımı yastığa koyup internette dolanmak ve yine yatarak tv izlemek istiyorum. Yastığımı elimden hiç bırakmıyorum. Düzelirmiyim bilmiyorumm ama içimi buraya dökmek istedim..
Son düzenleme: