Boğuluyorum sanki

e.buyukkayhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
32
0
0
İstanbul
Nasıl anlatılır bilmiyorum ki.Canım çok acıyor.Oğlum 5 aylıkken evden kovulduk bir kadın için.Bu süreçte ne oğlumun ondan olmadığı kaldı,ne namusum,ne para gözlülüğüm...Ben değildim ki anlatılan.

Canım yanmamıştı hiç oğlumu benden değil diye internet sitelerinde afişe edene kadar yada ben hayatındaki kadını arayacağım dediğimde boğazıma yapışıp senin oğlunu öldürürüm diye bağırana kadar.Ben ne mi yapmıştım sadece öldür diyebilmiştim sadece çünkü ölmüştüm o an.

Şimdi boşanma evresindeyim 5 mayısta 2. duruşmam olucak.Bugün avukatımın yanından geldim verdikleri cevap dilekçesini okuyup cevaplayabilmek adına.

Oğlum prematüre olarak doğdu benim sütüm kesilmişti ben bilerek süt vermemişim,ben oğlumu kaçırmışım.Oğlum hastane yatarken (15 gün yattı) sağolsun ailesi bakımını 10 günlükken üstlenmiş onlar bakmış.Borçları,hakaretleri ben etmişim.55 sayfa sundum ben mahkemeye yazışmaları,mailleri işte ben mail adresini hackleyip nasıl ahlaksız bir kadınsam kendi kendime yazıp cevaplamışım.Babasının telefonundan atılan hakareti ben babasının telefonunu çalıp yazmışım.daha ne kadar çok iftira var bir bilseniz.

Bu insan oğluma bulaşmaya çalışıyor 2 seneden beri görmedi ne kaçırdığıma dair tutanağı nede oğlumu görme talebi olmasına karşın avukatına ben değil ailem görmek istiyor demesine rağmen nasıl bir vicdandır ki bunu yapabiliyor?

Artık öyle bir yerdeyim ki.Canımı ortaya koydum artık.Kimsenin el sürmesine izin vermicem gerekirse canımdan vazgeçicem ama oğluma el süremeyecekler.

Ne olur dua edin benim için değil oğlum için yalvarırım dua edin.

canim Rabbim yardimcin olsun,böyle vicdansiz birinden baba degil insan bile olamaz.inan bi annne olarak okudum ve kendimi senin yerine koydum cok canim yandi:2:dualarim seninle ve okücük yavrunla.insallah o onursuz insandan bir an önce kurtulursun.kendinze iyi bakin.

:59::53::53::53: Allah ıslah etsin o adamı....

inanamıyorum.
bu ne iğrençlikkk....

boşverin...
o bu yalanların iftiraların altında o pis nefsi ile kavruluyordur zaten...

Allah size güç kuvvet sabır versin.
diyecek söz bulamıyorum arkadasım. kendine mukayyet ol. oğlun için dik dur.

Allah yardımcınız olsunnn.gerçekten çok zor bir durum.boşanmak zaten başlı başına yıkıcı birşey bir de üstüne bu sorunlar.Allah yar ve yardımcınız olsun.ama bu süreçte ailenizin,çevrenizin desteği çok önemli.inşallah oğlunuzu alır ve kendinize yepyeni güzel bir hayat kurarsınız...

Okurken bile insan şaşırıyor ve üzülüyor yazdıklarınıza.. Ne yazılabilir ki ?

Allah çok hayırlı, huzurlu ve mutlu yıllar versin size ve evladınıza.. İnşaallah yakın zamanda biter bu keşmekeşliğiniz ve o insancık hak ettiğini bulur.

Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum.. Insanin bir zamanlar sevdigi insandan "cocuk benden degil" gibi cümleler duymasi insani mahfeder, felegini sasirtir.. Ama bütün bu olanlara ragmen cocuklu annelerin güclü olmadiklarini düsünseler bile Allahin onlara güc verdigine inaniyorum. Sen bu dünya adaletine inanmasanda, Allahin adaletine güven. Ki dünya adaletininde sana güvenecegine inaniyorum. Onlar kendilerine baska yalan uydursunlar, misal "5 yasindaki yegenim yazdi ona mesajlari" bile dedirtirler!! Akil var mantik var, Allah yolunu acik etsin ve oglunu sana bagislasin.
Biliyorum demesi cok kolay ama sIkIlma ve daralma, cocugunun sana ihtiyaci var!

umarim bu ahlaksiz adamin hakkindan gelirsin
hukuk yoluyla.. gerisimi degmez ne yuzune tukurmeye
nede dusunmeye...
Allah yardimcin olsun her zaman derdini paylasmaya haziriz

umarim bu ahlaksiz adamin hakkindan gelirsin
hukuk yoluyla.. gerisimi degmez ne yuzune tukurmeye
nede dusunmeye...
Allah yardimcin olsun her zaman derdini paylasmaya haziriz

dualarım sennle yaşadıkların çok üzücü ama bebeğne sarıl zor anlarında onun sana bakan ışıl ışıl gözlernde bul huzuru ve şunu unuutma kardeşım YÜÜCE ALLAH ın adaletide cennet cehennemıde bu dünyada ALLAH bızım gıbı sabırsız değıl hemen değıl ama er geç yavrunun senın zamanında loğusa ahının cezasını o çekecek ınan bana senın sadece suçun değmeyen bı kocaya gonul verdın ahın tutacak er yada geç görecek gününü ve anlayacak kıymetını senın ve o günahsızın ......

Son düzenleme:
İçim parçalandı okurken.
Allah hiçbir kadına sizin yaşadıklarınızı yaşatmasın.
İnşallah en kısa zamand abu cehennemden kurtulur mutlu huzurlu bşr hayata başlarsınız.

çok üzüldüm cnm..allah islah etsin...

hiç üzülme allah okadar büyük k ihiç bir yapılan kötülük öte tarafa giteden ortaya çıkıyo...eşin de sana yaptıklarından çok acı çekecek bence..tabi anlarsa

allah sizin ve oglunuzun yardimcisi olsun,suan en güclu olmaniz gereken zaman,gecmise bakip üzülmeyin bence oglunuza sarilip hep ileriye dönün yuzunuzu ve bu pislik h....ten biran once kurtulun:71:sevgiyle,sevdiklerinizle ve umutla kalin insallah (Adama bak ya hastamidir nedir insanin arayip bulup agzini burnunu kirasi geliyor:4:)

okurken bile çok üzüldm bir kadının hayatta yaşaya bilceği en kötü şeyleri yaşatmış size baba bozuntusu güçlü olun allaha sığının rabbim yardımcınız olsun

Hiç bir insanın kötülüğü, iğrençliği, sinsi planları Allah'ın kudretinden daha büyük değildir...
Siz Allah'a sığının ve bol bol dua edin.
Ümitsiz olmayın, onlardan korkmayın...
Gerçekten çok kötü insanlarla karşılaşmışsınız ama süreç sonlanmak üzere inaşallah çözülecek.
Ortalığı karıştırmak isteyenlerin ayağına dolanıyor planları, Siz kalmaya çalışın...
Ne dediklerinin ,ne yaptıklarının hiç önemi yok.
Yavrunuzla mutlu olun inşallah..
Allah yardımcın olsun.

Şu yazıları okudukça erkeklerden iğrenmeye başladım
Okuduklarıma inanamıyorum.Nasıl insan bunlar aklım almıyor yaa
Boşanacaksan boşan çirkefliğin alemi ne
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

:70:Allah nasil biliyorsa oyle yapsin o adami... ne diyecegimi bilemedim Rabbim yar ve yardimcin olsun.. çok buyuk savaslar içindesin, insAllah tez zamanda biterde sende oglunda rahata kavusursunuz.. bu sureçten sonra yine kendi gozlerinle gorursun insAllah onun kahrolusunu..

allah yar ve yardımcın olsun kardesım..gözlerım doldu anlattıklarını okurken ,cektıklerının ne denlı acı olusundan cok o mahkeme adlıye avukat hakım psıkolojılerını gecmsıımde canlandırdın ...cok dua ettım o adlıye kolıdorlarında eskı esımın (2.5 aylı esımın )hakkımdakı iftiralarını duydukca bu kolıdorlar mezarım olsun dıye..kardesım..allah katında haklı olan sensen o adamı onun aılesını cehennemın en beter en assagı en ızdırablı yerlerınde senın adını ana ana yaksın..rabbım sana guc kuvvet dayanabılmek ıcın sabır versın...gececek emın ol.. ben yıllar sonra tekrar evlendım ,cok mutluyum,hayatın sonu degıl goreceksın ..suan cok beter bır kabus goruyorsun ama allahın selametıyle yakındır uyanacaksın ...

ufak gıbı gorunebılır ama hergun 900 kez hasbinallahıvenı'mel vekıl cek...nasıl mucızelerle karsılacagını goreceksın.benı ayakta tutan tek tesbıhtır.. allah senımnle olsun.:85:

Bu adam için hiç birşeye demeye değmez.
Rabbim sizin yardımcınız olsun, Rabbim her zaman doğrunun yanındadır, oğlunuzla size güzel günler gösterecektir inş. Senin oğlunu öldürürüm diyebilen bir adamın, çocuğuyla ne işi varmış.
Aklım hayalim almıyor bazen böyle insanların bu hayatta yaşıyor olabildiklerine.

Son düzenleme:
ooooo çirkeflik üstüne çirkeflik okurken midem bulandı resmen ....
bunları yapanlarada insan diyolar yaaa....

Back
X