Boğuluyorum.

Saygımı sevgimi yitirdim hiçbir şekilde düzeleceği yok
Onlar bitti mi zaten evliliğinde bir önemi kalmıyor bir saatten sonra altın tepsiyle gelse tırıs gelir tırıs gider önem değer ifade etmez diyeceğim şu ki kuş elindeyken tutmasını bilmeyen kuşu elden kaçırır

Hiç bir nasihati kabul etmiyor. Ben uyuduktan sonra bile dünyaları yiyor. her fikrime her konuşmama saçma diyor ona göre yaptıkları çok doğru patlayana kadar yiyip kilo üstüne kilo alıyo her şeye tamam diyip dalga geçer gibi sözlerini tutmuyor çok destek olmaya çalıştım ama düzelmiyor..
Dinimizde çok yemekte İSRAF hem çalışmasın hem sevgi saygı beklesin hemde Nahoş sözler söylesin korkarım aşırı kilodan çalışamaz duruma gelir böyle gıderse

Hanımlar benim düzensiz, çoğu zaman iş beğenmeyip çalışmayan bir kocam var. 6,5 yıllık evliyim ite kaka bu kadar zaman oldu 2 kızım var. Ben çok mutsuzum hayat standardımız çok düşük buna bağlı sosyal ortamımda yok. Konuşuyorum işe girmesi için hiç hayır demez hep tamam der yine aynı kafada gider. İnşaatta yaptığı iyi kazandıran bir işi var ama düzensiz hem sigortasız. Kışın işler hayli düşüyor. Fabrikaya girip çalışmayı asla düşünmüyor. Ben yazın işe girdim o zamanlar işi varken bile sallamaya başladı paramdan bana hayır göstermedi. Boşanmak istiyorum eşim istemiyor ailesinden değer görmüyor tutunacak bir dalı yok ortada kalacak. Aylardır boşanma konuşuyorum geçen hafta kesin karar verdim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı tamam herşey para değil ama çalışmak onun elindeyken yapmaması tembellik yapması 2 çocuğa rağmen rahat peşinde koşup bizi muhtaç hale düşürmesi saygımı sevgimi bitirdi. Evlendiğimizden beri çok saldı aşırı uyku ve yemek düşkünlüğü var 120 kiloyu geçti. Hep uyardım ama nafile değişmiyor. Ağlamasından sonrada gidemedim koca adam hıçkıra hıçkıra ağladı çok üzüldüm ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı.
Eşinize değil size üzüldüm.Çalışmaya engel bir durumu olmadığı sürece kadın ve erkek fark etmeksizin paraya ihtiyaç var ise neden çalışmadıklarını benim aklım almıyor ve hayatımın sonuna kadar da bu insanları maalesef anlamayacağım.
Psikolojisi bozuksa çabalasın gitsin devlet hastanesinde tedavi görsün.Ki genel olarak bu tipler deliliğe vurur olayı ama asıl sebep tembelliktir.
Bir kadın olarak evde benim bile iki günden sonra canım sıkılıyor bu işsiz adamlar nasıl oturuyor anlamıyorum.
Kazandığınız paradan asla ona vermeyin çocuklarınızın ve kendinizin ihtiyacını karşılayın bakalım ne kadar daha oturmaya devam edecek?Bizlerde çalışmaya meraklı değiliz.Gezip tozmak varken sabahın köründe,ayazında sokaklara düşüyoruz.Bu adam değişmez çok net bir durum.Yolunuza bakın ve çocuklarınızla yeni hayat kurmaya odaklanın.Size de yazık.İsterse karşınızda kendini paralasın asla ve taviz vermeyin.Çünkü siz farkında olmasanız dahi sizin psikolojiniz de zamanla mahvolacaktır.Allah kolaylık versin kurtulun bu adamdan.

Eşinize değil size üzüldüm.Çalışmaya engel bir durumu olmadığı sürece kadın ve erkek fark etmeksizin paraya ihtiyaç var ise neden çalışmadıklarını benim aklım almıyor ve hayatımın sonuna kadar da bu insanları maalesef anlamayacağım.
Psikolojisi bozuksa çabalasın gitsin devlet hastanesinde tedavi görsün.Ki genel olarak bu tipler deliliğe vurur olayı ama asıl sebep tembelliktir.
Bir kadın olarak evde benim bile iki günden sonra canım sıkılıyor bu işsiz adamlar nasıl oturuyor anlamıyorum.
Kazandığınız paradan asla ona vermeyin çocuklarınızın ve kendinizin ihtiyacını karşılayın bakalım ne kadar daha oturmaya devam edecek?Bizlerde çalışmaya meraklı değiliz.Gezip tozmak varken sabahın köründe,ayazında sokaklara düşüyoruz.Bu adam değişmez çok net bir durum.Yolunuza bakın ve çocuklarınızla yeni hayat kurmaya odaklanın.Size de yazık.İsterse karşınızda kendini paralasın asla ve taviz vermeyin.Çünkü siz farkında olmasanız dahi sizin psikolojiniz de zamanla mahvolacaktır.Allah kolaylık versin kurtulun bu adamdan.
Bugün bütün eşyaları toplayıp çıktım evden

Nasıl yani kararınızı verdiniz mi artık şu saatten itibaren yürümezmi olmazmi diyorsunuz ? Hakkınızda hayırlısı olsun çok üzülüyorum kıymetini bilmeyenler neden evlenir çoluk çocukla napacaksınız Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Baktım aynı kafada bu kışta böyle gitsin yaza çıkalım diyo kafam attı.bugün bütün eşyalarımı topladım geldim annemin evine. Çocuklarımın ranzasını bile taşıdık ciddi ciddi terk ettim.

Baktım aynı kafada bu kışta böyle gitsin yaza çıkalım diyo kafam attı.bugün bütün eşyalarımı topladım geldim annemin evine. Çocuklarımın ranzasını bile taşıdık ciddi ciddi terk ettim.
İnşaAllah neleri hayatından kaybettiğini en yakın zamanda anlar anlasa da eski hamam eski tas misali çok şeylerin değişmesi gerek yeni iş hayat tarzı vs umarım bu ona çok büyük ders olur ve sizin kalbinizi kazandıracak yeni etkinliklerde bulunur diye ümit ediyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Back
X