Hanımlar benim düzensiz, çoğu zaman iş beğenmeyip çalışmayan bir kocam var. 6,5 yıllık evliyim ite kaka bu kadar zaman oldu 2 kızım var. Ben çok mutsuzum hayat standardımız çok düşük buna bağlı sosyal ortamımda yok. Konuşuyorum işe girmesi için hiç hayır demez hep tamam der yine aynı kafada gider. İnşaatta yaptığı iyi kazandıran bir işi var ama düzensiz hem sigortasız. Kışın işler hayli düşüyor. Fabrikaya girip çalışmayı asla düşünmüyor. Ben yazın işe girdim o zamanlar işi varken bile sallamaya başladı paramdan bana hayır göstermedi. Boşanmak istiyorum eşim istemiyor ailesinden değer görmüyor tutunacak bir dalı yok ortada kalacak. Aylardır boşanma konuşuyorum geçen hafta kesin karar verdim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı tamam herşey para değil ama çalışmak onun elindeyken yapmaması tembellik yapması 2 çocuğa rağmen rahat peşinde koşup bizi muhtaç hale düşürmesi saygımı sevgimi bitirdi. Evlendiğimizden beri çok saldı aşırı uyku ve yemek düşkünlüğü var 120 kiloyu geçti. Hep uyardım ama nafile değişmiyor. Ağlamasından sonrada gidemedim koca adam hıçkıra hıçkıra ağladı çok üzüldüm ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı.