merhaba arkadaslar,
ben yeni üye oldum.uzun zamandir üye olmak istemistim aslinda ama bugüne kismet imis.
bu forum benim baya hosuma gitti aslinda, buraya böyle yazarken bile yavas yavas rahatladigimi hissediyorum..derdimi anlatabilecegim bi ortam.belki cözüm bulunabilir, belki önerilerde bulunabilirsiniz.
kac gündür ailemle tartisip duruyorum.ben 23 yasindayim ve ocakta 24e girecegim..
üniversite okuyorum, almanyada dogup büyüdüm burda kaliyoruz...
okulum gecen sene bitmesi gerekirken bazi tembelliklerim yüzünden uzattim, ve bu sömestr baya bi' hirslandim insallah bunu basaracagim..!
Benim derdim tamam okulu bu ara bayaa kafaya takiyorum, ama okulda da herkesin sevgilisi var benim daha hiiiic olmadi, ve dedim ya yasim 23 bucuk -.-
bir ben kaldim yalniz...annem babam kardesim tatile gitcekler türkiye ye, ben burda yalniz kalacagim.hani akrabamizda yok herkes tatile gitti, iste been de okul icin yapmam gereken dosyalar ve ödevler var ve sinavlar var diye gitmeyecegim.ve bu nedenle burada yalniz kalacagim.
Taaamam arkadasin yok mu diyeceksin, elbette vaaar ama onlarinda sevgilileri var, ben sanirim biraz kompleks yaptim kiskaniyorum..
Yani annem öyle diyor ve onu icin zaten annemle tartistik.senin arkadaslarinin sevgilileri var diye sen onlari kiskaniyorsun dedi ..sinir bozucu!!!
Arkadaslarim Ilgileniyorlar benimle elbette beni yalniz birakmazlar bazi istisnalar haric, ama iste insan bi sevgilisi olsn ister.
Bilmem belkide annem haklidir, kiskaniyorumdur belki.ama 2 gün önce en yakin arkadasimi aradim, bulusalim mi diye canim cok skkindi, iftardan sonra biraz hava alalim dedim, olmaz maalesef sevgilimle buluscam dedi...ben bunu haketmiyorum ki! Belki bi derdim var..ben onu icin HEP vardim.
aaay daha yazmak istedigim o kadar sey var ki resmen araftayim...yalniz kalacagim kesiin..kesin kesin valla icime dogdu...Ya ALLah bilir tabide, bu normal midir ki yas 23 daha ne bakan var ne ilgilenen nede bi sevgilim oldu...!
Oysa bi erkek arkadasim olsa benimle herkesten farkli ilgilenir.Hic canim skilmaz,bena asik ola biri oldugunu bilirim, benim yol arkadasim olur, motive eder beni ders calisirken, gezeriz egleniriz güleriz...püff.
napsam ne etsem..cok kafama takiyorum..Cok canm skiliyor, boguluyorum.
sevgilerimle
mimmie