- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Koca bi şehirden uzakta küçük bir ilçeye taşındık 9 yıl oldu.ve ben buralı birini sevdim sözlendik ayrıldık.hala seviyorum.küçük bi yer olduğu için sıksık karşılaşıyoruz.ailem eve tıkılıp kalırsam daha da kötü olabilirim ihtimaliyle beni tanıdıkları bi yere işe verdiler.diğer konularımdada bahsetmiştim zaten.sürekli sevdiğim insanı görüyorum.unutamamakla birlikte acım zaten derin,iyice canım yanıyor.bulunduğum iş yerine girdiğim konumla kesinlikle uzaktanyakından alakam olmayan bi seviyeye getirildim.ve evlilik için taliplerim o kadar çokkki ısrarları beni boğuyor.ve en üzücü tarafı bir allahın kulu beni anlamıyor.onu unuturmuşum,ne varmışki.allahtan ailem ısrarcı değil bu evlilik konusunda kız kardeşim o ısrarları tek vaşına yapıyor zaten ama onlarda iş yerinde kalmam konudunda ısrarcı.ben uzaklara gitmek istiyorum.uzaklar dediğimde karadeniz'e anneannemnn yanına yada istanbul'a teyzemin yanına... ama bu onlar için kocaman bi sorun.kesinlikle izin vermiyorlar.ben ufak bi kız çocuğu değilimki halbuki.. burada boğuluyorum.yasevdiğim insandan bi haber gelirse evlenirse dayanamam o ilk aşkım benim.. uyuyamıyorum.. geçen gün karşılaştık.onu tanıdığımdan beri ilk kez sırtımı dönüp gittim.çok acı vericiydi.aileme anlattım.ben iş yerimde çalışmak istemiyorum.sevdiğim insanı görüyorum,eriyorum..durum bu, bu, bu.. izah ettim.yanlış bi tabir olacak ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar.. hırçın davrandığım zamanda dikkafalı hırçın diyorlar. benim yüreğim yanıyor.hepsinin dediği şey GEÇER.. boğuluyorum artık.yoruluyorum.. üstesinden gelemiyorum.duygusal bi ortamda bulunamıyorum.onun adı anılan ondan bahsedilen hiçbiyerde ağlamadan hakimm olamıyorum kendime.. hiçbişeye odaklanamıyorum.. ailem herşey beyinde bitiyor uzağa gitsen ne ifade edecek beyninde seninle oda gelecek diyorlar ama öyle değil, kesinlikle değil.. napmalıyım? bi fikri deneyimi olan varsa yazabilir mi?? buraya konu açıp sizleride rahatsız ediyormuşum gibi geliyor.. ama üstesinden gelemiyorum.tek ayrılan ben değilim evet dualarınızı istiyorum.