boğuluyorum

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
,
Annem bizdeyken afakanlar basıyor beni.Onunla aynı evdeyken sinir sitresten öleceğim.Egzama bile oldum.Sesimi çıkarmamaya çalışıyoruım ama içten içe sinirden öleceğim.Salıdan beri bizde. 2 saat sonra gidecek inşallah ama bir türlü geçmiyor zaman.Birde hiç gitmek istemiyor . Pazartesi yine geleceğiz değilmi diyor babama.Kal desem kalacak .Hiç gitmek istemiyor yapışık yaşamayı seviyor.

Eskiden ne iyiydi.Eşim vardiyalı çalıştığından haftada iki gün gündüzcü olduğunda küçüğü onlara arabayla bırakıyordu .Akşamda alıyordu .Çocuk makineden besleneli beri bir-iki yıldır haftada 2-3 bazen dört gün onlar bizde kalıyor.Babamla 365 gün kalırımda annemle aynı evin içinde olmaya tahammül edemiyorum.Gece kalkıyorum onu görüyorum sabah kalkıyorum onu görüyorum.Sanki boğazıma çöküyorlar dört bir taraftan kuşatılmışım.

Herkes kendi evinde yaşasa yatıp uyusa koloni gibi yaşamaktan nefret ediyorum.Birde ilk başlarda makineden dolayı oğlanı size götüremeyeceğiz siz bizde kalırsınız 2 gün demiştim.O hemen birliğe gireriz değilmi aynı evde yaşıyacağız deyince, sinirden ne yapacağımı şaşırmıştım..Yok birlikte yaşamayacağız herkesin evi ayrı demiştim.Kaçmaya çalıştıkça kader beni mecbur bırakıyor.Evlendim hala ondan kurtulamadım.

Son düzenleme:
evet ya neden bu kadar nefret ediyorsunuz annenizden? nolcakki ardindan boyle konuşacaginiza annenizle uygun dille konuşup anlaşsaydiniz daha iyi olurdu bence.

Bence hemen kötü evlat damgası yapıştırmayın
Bir insanın anne olması, onun iyi-katlanılır-sevilir bir insan olmasını kanıtlamaz.

Bu kadar uzun yazmissin okudumda anneni neden sevmiyosun? Makinaya bagli olan senin cocugun mu? Eksik yazmissin. Belki annene tahammül edememen icin gecerli sebeplerin vardir kotu cocukluk, siddet vs vs nedenini anlatmazsan burda cok tepki cekersin

sanki evelenene kadar aynı evde yapışık yaşamadınız.yazık!!

Annenizden ziyade makinaya bagli cocuga daha fazla cümle ayirsaydiniz. Önemli olan o cünkü

Galiba çocuğunuz rahatsız ve anneniz bakıyor.madem annenizi sevmiyorsunuz o zaman bi bakıcı tutun.nankörlük ediyorsunuz gibime geldi

Bu durumdan dolayi cocugunuzu da suçlar gibisiniz...
Annenizi sevmiyor olabilirsiniz cocugunuza bakiyorsa katlanacaksiniz ya da bakici tutacaksiniz.

Yazmışsınız yazmışsınız da hiç sebeplerden bahsetmemişsiniz.

"Gece kalıyorum onu görüyorum, sabah kalkıyorum onu görüyorum." çok ağır kaçıyor sebebini bilmeyince.

Ne diyelim şimdi?

Back
X