- 20 Mayıs 2025
- 138
- 36
- 13
- Konu Sahibi Muallimekatibe
Bohem tarz salon için iki avize sipariş vereceğim. Salonda avize dışında başka aydınlatma yok. Fotoğraftaki model salonu karanlık gösterir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz avizeler karanlık gösteriyor evet. Bende de böyle hasır olan var salon için almıştım başka eve taşınınca takmadım çok karanlık gösterdiği içinBohem tarz salon için iki avize sipariş vereceğim. Salonda avize dışında başka aydınlatma yok. Fotoğraftaki model salonu karanlık gösterir mi?Eki Görüntüle 3632289
Ben de az ışık sevmiyorum. Aydınlık olsun istiyorum. Salona bu model yakışırdı ama bunun yerine başka ne uyar bilemedim yaEvet bunlarda ışık yetersiz kalıyor. Hiç sevmem az ışık, katlanamadım anneme verdim. O da balkona astı.
Bohemse şu küreli olan modeller de yakışabilir. Hani eskitme iskeleti olan, 6-7 tane küreden oluşan modeller. Benim oturma odasında onlardan var, aydınlatması iyi.Ben de az ışık sevmiyorum. Aydınlık olsun istiyorum. Salona bu model yakışırdı ama bunun yerine başka ne uyar bilemedim ya
Dediğiniz modeli inceleyeceğim, teşekkür ederimBohemse şu küreli olan modeller de yakışabilir. Hani eskitme iskeleti olan, 6-7 tane küreden oluşan modeller. Benim oturma odasında onlardan var, aydınlatması iyi.
Evet çok hoş durur ama pek aydınlatmaz diye düşünüyorumHazeran modellere bak bence bohem için en uygunu onlar diye düşünüyorum
Hazeran tek bir model değil ama seçenekleri var yani yinede siz bilirsiniz…Evet çok hoş durur ama pek aydınlatmaz diye düşünüyorum. Avize dışında başka aydınlatma da olmayınca iyi aydınlatan bir model seçmeliyim.
Resimdeki aydinlik goruntuye aldanmamak gerek. Isik gelecek yerleri kapali baksaniza. Bence karanlik olur.Bohem tarz salon için iki avize sipariş vereceğim. Salonda avize dışında başka aydınlatma yok. Fotoğraftaki model salonu karanlık gösterir mi?Eki Görüntüle 3632289
Evet bana da karanlık gösterecek gibi geldiHazeran kullanıyorum o da karanlık yapıyor.