• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol folekül sendromu lütfen bakın

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
200
103
33
Merhaba üçüncü tüp bebek denememi başka bir merkezde yaptım yumurtalar yanş foleküller çok güzel gelişti tüm kan değerlerim istenilen aralıktaydı hersey yolundaydı ama yine yumurta toplama işleminde boş çıktı tüm yumurlatalar
Yani hersey yolunda gidiyor yumurtalarım gelişiyor fakat toplama günü hepsinin içi boş çıkıyor
Üçüncü defadır tüm foleküller boş çıkıyor artık kafayı yemek üzereyim canım çok acıyor arkadaşlar gerçekten çok ama cok üzülüyorum lütfen bu durumu yaşayanlar varsa aranızda ve çözüm bulan varsa benimle paylaşsın o kadar çok içim acıyor ki lütfen benzer durum yaşayan çözüme kavuşturanlsr varsa yazsın

Olumlu sonuç alanlar bir daha uğramıyor buraya ..ne olur sanki bize de moral verseniz
Lütfen bu problemleri yaşayanlar bir şekilde çözenler yazsın

4 cu deneme oldu ve hep aynı soru, yumurta boş diyorlar...5 ci yapmak artık ne param ne gücüm kalmadı

4 cu deneme oldu ve hep aynı soru, yumurta boş diyorlar...5 ci yapmak artık ne param ne gücüm kalmadı
Bende aynı durumdayım üçüncü denemeyi yaptım bende yine boş hersey yolunda gidiyor ama toplama günü hepsinin içi boş çıkıyor ve sebebi bilinmiyor artık ne gücüm ne param kalmadı benim de cok yoruldum cok moralim bozuk eşimde artık denemeyelim diye cok kızıyor bana ne yapmalıyız gerçekten bilmiyorum araştırıyorum
Eğer çözüm bulursanız lütfen benimle de paylaşın 😢😢😢

Back
X