Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden orada kalıyorsunuz ? Maddiyatla ilgiliyse belki eşinin beklediği birşeyler vardır. (borcun bitmesi, alacağını almak gibi)
Peki sebep ne ? Yani ne zamana kadar kalacaksınız herhangi birşey söylemiyor mu ?
Siz çalışıyor musunuz?
Bir hafta daha sabret hala gitmezse al eşyalarını kendin git evine. Burnu sürtsün biraz.Bir hafta daha burdayiz dedii konustuk sebebide babasi izine ayrilacak arabayi aliriz babamdan olengideriz eve dedii.. beni bununla yumusatamaz uc aydir sabir tasi oldum bunaldim
AynenÇoook haklısınız bunalmakta. K.bakmayın ama eşiniz sizi takmıyor onemsemiyor.
Bi öküze aşıksınız.
Allah bozmasın aşkınızı ne diyim.
Kv ile konuşup anlatsanız sizi bi kovsa.
Belki kadın da gidin diye bakıyordur.
sizi esinize karsi doldurmak, yangina korukle gitmek kolay. ortada bir evlilik var ve bizim buradaki gorevimiz yapici olmak.
ben acikcasi esinizin verdigi bu bir haftalik sureyi sakince ve kimseye-ozellikle de ona malzeme vermeden gecirmenizi oneririm. 1 hafta sonunda eve donerseniz zaten konu kapanir, yasadiginiz da size bir tecrube olur. bir daha evinizden asla ayrilmazsiniz.
yok eger esiniz 1 hafta sonunda sozunu tutmazsa, siz esyalarinizi alir ve eve donersiniz. ona da aksam evde bekliyorum diye mesaj atar; sofrayi kurar beklersiniz. A Ahdunya [/QUOTe
Bir hafta gecmezzz stresten kasiniyorummm