Bolu da kadın doğum uzmanı

Özel Çağsu hastanesinde Cengizhan Kolata ya giden var mı,tavsiye edermisiniz ?

ben gıttım kısa bır sure ama sezeryan dediği için bıraz zıtlaştık bıraktım köroğlu tıp ta yanlız cengizhan

şimdi hangi hastane ve doktora gittiğinisorabilir miyim? ben 5 haftalık hamileyim daha. dün cengizhana gittim.ama hastaneyi beğenmediğim için yeni doktor arayışındayım

şimdi hangi hastane ve doktora gittiğinisorabilir miyim? Ben 5 haftalık hamileyim daha. Dün cengizhana gittim.ama hastaneyi beğenmediğim için yeni doktor arayışındayım

tıp fakultesınde cihan bey e gidiyorum canım bende 34+0 oldum

ben de cengizhan beye gidiyorum arkadaşlar...çok doktor gezdim en sonunda başta herkesin tavsiye ettiği cengizhan bey'de karar kıldım gayet memnunum . devlet hastanesini de tercih edecek olursanız söylemeden geçemiycem serap hanım çok iyi bir doktor.ben ilk başta ona gidiyordum fakat özeli tercih ettiğim için bıraktım...herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler diliyorum...

ben de cengizhan beye gidiyorum arkadaşlar...çok doktor gezdim en sonunda başta herkesin tavsiye ettiği cengizhan bey'de karar kıldım gayet memnunum . devlet hastanesini de tercih edecek olursanız söylemeden geçemiycem serap hanım çok iyi bir doktor.ben ilk başta ona gidiyordum fakat özeli tercih ettiğim için bıraktım...herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler diliyorum...

ben de serap aynur a gidiyor idim ancak basıncın yuksek olması nedenıyle benı tıp fakultesıne sevk ettı
bende cengizhana gıdıyor idim ama admala aramızda negatif elektrıklenme oldu belkı çok iyi bır dr dur ama bızım yıldızlar pek barışmadı

Ve tavsıyesı olan arkadaşlar var mı

İlk bebeğime 40 yaşında ve ailemden uzakta iken hamile kaldım. Hepimizin aklında, ‘ya bir terslik olursa’ sorusu vardı. Çevremizdeki herkes bize Cengizhan Bey’i tavsiye etmişti. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Cengizhan Bey’in Bolu’da en doğru tercih olacağı sonucuna vardık ve asla pişman olmadık.
Her muayenede aynı profesyonellik ve içtenlikle karşılaşmak, doğum sırasında emin ellerde olduğunuzu hissetmek kelimelerle anlatılamayacak hisler. Hastanede yattığım süre içinde defalarca yanıma geldi, içten bir ilgiyle her seferinde sorularıma cevap verdi ve bizi rahatlattı.
Benim ve eşimin Cengizhan Bey’e olan güvenimiz kelimelerle anlatılamaz.

Alptekine gitmeyinde kime giderseniz gidin okadr suratsız negatif başka doktor görmedim
ben hiç alıngan seçici değilimdir ama sakınnnn
valla 3 kişden de duydum ban yaptıklarını onlara da yapmış

Cengizhan beye bende gittim bir kaç sefer ama pek ilgi göremedim şuanda çamkentte DR. Hakan beye gidiyorum. Çok memnunum ilgi ise üst düzeyde ..Tavsiye ederim.:3:

Cengizhan beye bende gittim bir kaç sefer ama pek ilgi göremedim şuanda çamkentte DR. Hakan beye gidiyorum. Çok memnunum ilgi ise üst düzeyde ..Tavsiye ederim.:3:

canım çamkentte ücretler nasıl? hastane nasıl? bide bayan kadın doğumcu var mı?
ben çağsuda arzu hanıma gidiyorum.ben de çok memnunum

canım çamkentte ücretler nasıl? hastane nasıl? bide bayan kadın doğumcu var mı?
ben çağsuda arzu hanıma gidiyorum.ben de çok memnunum

Canım Çamkentte ücretler bana göre gayet iyi . Hastane süper .Özellikle temizlik açısından. Bayan kadın doğumcu yok sanırım.Ben tavsiye üzerine hakan beye gittim. Memnunum gerçekten.
:nazar:

Canım Çamkentte ücretler bana göre gayet iyi . Hastane süper .Özellikle temizlik açısından. Bayan kadın doğumcu yok sanırım.Ben tavsiye üzerine hakan beye gittim. Memnunum gerçekten.
:nazar:

tıp fakultesıne gittiniz mi arkadaşlar

Bende Çamkent Hast. Dr Hakan Beye gidyrm, gayette memnunum, inş bundan sonra da herşey yolunda gider. :nazar:

Ailem Bolu'da, acil bir durum gerekirse diye hamileyken bir doktorum da Bolu'da olsun demiştim. Alptekin Alagöz müydü tam hatırlamıyorum ama böyle bi 2.kişi tanımıyorum, sıfır moral, hiç tavsiye etmiyorum.
Kuzenim ebe, 2 çocuğunu da Cevdet bey doğurttu, Kadın doğumda kendisi, bir dönem özel muayenehanesi vardı ama şu an nedir bilmiyorum. Onunla devam eden birçok kişi tanıyorum, bende Bolu'da olsaydım sanırım bende Cevdet İşler' e giderdim.

boludayken ,ilk olarak tavsiye üzerine prof. sabahat soyadını hatırlamıyorum ona gitmiştim .. gitmez olaydım kadın prof olmuş ama insan olamamış :(( daha sonra sema yıldırım hanım vardı kadım doğumda harika bir bir bayan ve anlayışlı... hatta hamile kalırsam keinlikle ona giderim diyordum .. hamile kaldığımda maalesef boludan gitmişti :( arkadaşımın doktoru olan necla davultaş ona gittim.. kadınla aramızda hep pozitif bir ilişki oldu... ama gel gör ki arkadaşım hiç memnun kalmadı .. hatta doğum yaptığında çok fazla ilgilenmediğinden ve sonrasında da doktorun ihmali yüzünden sezaryen dikişlerinin iltihaplanması ve sadece dikiş almaya bile muayene parası almasından dolayı epey yakınmıştı :( kadınla ilgili bir kaç vukuat daha duyunca vazgeçmek istedim ama eşim abarttığımı düşündü (daha doğrusu kadın doğumda vukuatsız doktorun nerdeyse hiç olmamasından dolayı) ve biz de devam etmeye karar verdik.. şansıma ben hiç sıkıntı yaşamadım.. gayet güler yüzlüydü ta ki sezeryan dikişlerim için muayenehaneye çağırınca ben de hastanede alınamayacağını sorana kadar :) yüz ifadesi, ses tonu anında değişti .... biraz para canlısıdır ama iyidir ya da bana öyle geldi :)
arkadaşımın yanında çalıştığı ayhan bey vardı .. nerdeyse tüm sülalesi ayhan beyin hastasıydı ve hepsi de çok memnun kalmıştı şu an nerede bilmiyorum ama ayhan beyi tavsiye edebilirimn :)
cevdet beyin de iyi olduğunu duymuştum..

çağsu ve fatma hatun hastanesinde ücretler normal doğum için 330 lira ...ilave gece ücreti özel oda tutarsanız 30 lira sanırım... çamkentte normal doğum 510lira... ilave gece ücreti +100 lira...

çağsu ve fatma hatun hastanesinde ücretler normal doğum için 330 lira ...ilave gece ücreti özel oda tutarsanız 30 lira sanırım... çamkentte normal doğum 510lira... ilave gece ücreti +100 lira...

çağsu da sezeryan ücreti de 380 civarı olması lazım.epidural için +300 lira aldıklarını söylediler.özel oda her gün için 150 lira dediler.eğer çocuktan fazladan kan falan alırsak ona 15lira alıyoruz dediler

çağsu da sezeryan ücreti de 380 civarı olması lazım.epidural için +300 lira aldıklarını söylediler.özel oda her gün için 150 lira dediler.eğer çocuktan fazladan kan falan alırsak ona 15lira alıyoruz dediler

özel oda +150 lira derken özel oda tutmayabiliyorsun değil mi? normal odalarda alınıyor mu acaba? yoksa hepsi özel mi odaların :) ben de istanbulda oturuyorum normalde ama annem aklıma girmeye çalışıyor burda doğum yap diye.. o yüzden bugün gidip sorduk ücretleri ... bir de mesela 330 diyor ya ek onu yaptık bunu yaptık deyip ücreti 1000 liraya çıkarırlar mı acaba:50:

Back
X