Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel Çağsu hastanesinde Cengizhan Kolata ya giden var mı,tavsiye edermisiniz ?
ben gıttım kısa bır sure ama sezeryan dediği için bıraz zıtlaştık bıraktım köroğlu tıp ta yanlız cengizhan
şimdi hangi hastane ve doktora gittiğinisorabilir miyim? Ben 5 haftalık hamileyim daha. Dün cengizhana gittim.ama hastaneyi beğenmediğim için yeni doktor arayışındayım
ben de cengizhan beye gidiyorum arkadaşlar...çok doktor gezdim en sonunda başta herkesin tavsiye ettiği cengizhan bey'de karar kıldım gayet memnunum . devlet hastanesini de tercih edecek olursanız söylemeden geçemiycem serap hanım çok iyi bir doktor.ben ilk başta ona gidiyordum fakat özeli tercih ettiğim için bıraktım...herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler diliyorum...
Ve tavsıyesı olan arkadaşlar var mı
Cengizhan beye bende gittim bir kaç sefer ama pek ilgi göremedim şuanda çamkentte DR. Hakan beye gidiyorum. Çok memnunum ilgi ise üst düzeyde ..Tavsiye ederim.![]()
canım çamkentte ücretler nasıl? hastane nasıl? bide bayan kadın doğumcu var mı?
ben çağsuda arzu hanıma gidiyorum.ben de çok memnunum
Canım Çamkentte ücretler bana göre gayet iyi . Hastane süper .Özellikle temizlik açısından. Bayan kadın doğumcu yok sanırım.Ben tavsiye üzerine hakan beye gittim. Memnunum gerçekten.
![]()
çağsu ve fatma hatun hastanesinde ücretler normal doğum için 330 lira ...ilave gece ücreti özel oda tutarsanız 30 lira sanırım... çamkentte normal doğum 510lira... ilave gece ücreti +100 lira...
çağsu da sezeryan ücreti de 380 civarı olması lazım.epidural için +300 lira aldıklarını söylediler.özel oda her gün için 150 lira dediler.eğer çocuktan fazladan kan falan alırsak ona 15lira alıyoruz dediler