• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu insani

Semra5454

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
21
4
6
Tayinimiz boluya çıktı herkes kotuluyor insanları çok yobaz çok tutucu milliyetçi felan diye moralim çok bozuk her yerinde insanı bir değil herkesde iyi kötü var ama boluyo okadar kotuledilerki siz ne düşünüyorsunuz şimdiden ön yargı oluştu

Tayinimiz boluya çıktı herkes kotuluyor insanları çok yobaz çok tutucu milliyetçi felan diye moralim çok bozuk her yerinde insanı bir değil herkesde iyi kötü var ama boluyo okadar kotuledilerki siz ne düşünüyorsunuz şimdiden ön yargı oluştu

tavukları piliçleri güzeldir, iklimi yetiştirmeye uygundur. boşverin bahçeye tavuklara verin kendinizi mudurnucu olun boşverin insanları :-) :-)

Bolulu değilim, tanıdığım bolulu da yok ama böyle yaftalamalardan hiç hazetmiyorum. Nedir bu ya şu şehrin insanı kötüymüş de bu şehrin insanı mükemmelmiş, böyle anlayış mı olur ? Her yerin iyisi vardır kötüsü vardır. Madem işinizden ayrılın üstün nitelikli şehrinizde kalın

Bolu insani nedir yahu? Boluda mi yetisiyormus onlar? Alemsiniz. Siz de boluya yerlesince onlardan biri olacaksiniz,o halde kendi uzerinize de alinmalisiniz o soylediklerinizi.
Sanirsin baska yerde yok o bahsettiklerinizden.
Ayip etmissiniz boyle bir konu acarak,hem o yoreye,hem de orada yasayanlara

Üniversitede Bolu'lu arkadaşım vardı yurtta. Öyle bağnaz bir insan olmadığı gibi hiç öyle bir şey de dememişti etrafımız bağnaz falan diye. kötü bir insanda değildi.

ben bolulu değilim ama boluda yaşıyorum 6 yıldır. mutahasıp bi yer ama senin giydiğine falan karışacak tipler de yok yani. istediğini giyiyor herkes ama genelde daha dikkatli giyiniyorlar mesela. esnafının eyvallahı yoktur. yaz çok azdır. ağustos 15 ten sonra kış hazırlıklarına başlayabilirsiniz. her mevsimi ayrı bi güzeldir. tam çocuk yetiştirilecek bir şehir bence sessiz sakin huzurlu geliyor bana. çoğu kişi dediğim gibi mutahasıp ama öyle insanları yobaz diyemem. köyle şehir içiçe geçmiş mesela. ben bazen çok seviyorum. bazen de gidesim geliyor.

Valla panpa buyuksehirler haric artik cogu sehir topluca yobaz yani
Sivil demokrasi, insan haklari bilinci olan insanlar, laiklik vs diyorsaniz Ege kiyisina goc edin.
Onun disinda yani cogu Karadeniz, Ic Anadolu sehrinde kadin olmak zor. Sokakta kisa kollu tisort giyenlere bile fena bakanlar var. Sort, etek, askili bluz, istedigimi giyeyim rahatsiz edilmeyeyim falan ucmayin yani.

Nereden gidiyorsunuz Bolu ya? Bence hiç önyargılı olmayın Çoruma gelirken bende öyleydim ama şortta giyiyorum askılı da inanmayan gelsin Gazi caddesinde bir tur atsın yani, Bolu da yaşayacağınız mahalleyi de doğru seçerseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Boluluyum dogma buyume :D boluda yasiyorum. Kucuk sehir. Burda bile kotuluyrlar bolululari ama bence gayet iyiler. Kucuk sehir. Kimse kimseye karismaz. Kendi halinde herkes.

Sivil demokrasi, insan haklari bilinci olan insanlar, laiklik vs diyorsaniz Ege kiyisina goc edin.
Onun disinda yani cogu Karadeniz, Ic Anadolu sehrinde kadin olmak zor. Sokakta kisa kollu tisort giyenlere bile fena bakanlar var. Sort, etek, askili bluz, istedigimi giyeyim rahatsiz edilmeyeyim falan ucmayin yani.
Keşke en azından büyük şehirlerde bıraksalar biraz yaşamalık alan artık onlar bile bağnaz yuvası. İzmirliyim doğma büyüme en son gittiğimde alsancakta dahi şorta tip tip bakan insanlar türemiş (suriyeli olma ihtimalleri de var) :(( en büyük sorunumuz çünkü adını dahi bilmediğimiz kadınların namusunu korumak.

Yaşasın tutucu ve milliyetçi insanlar için cehennem. (!) Yaşasın avrupai kafalar (!)

Vallahi vatana hizmet için gidiyorsunuz ya bu görevlere, ötekileştirecekseniz yapmayın bu meslekleri. Gidin bi plazada çalışın, yurtdışı seyahatlerine katılın. Milleti milletle bırakın.

Bolu insani nedir yahu? Boluda mi yetisiyormus onlar? Alemsiniz. Siz de boluya yerlesince onlardan biri olacaksiniz,o halde kendi uzerinize de alinmalisiniz o soylediklerinizi.
Sanirsin baska yerde yok o bahsettiklerinizden.
Ayip etmissiniz boyle bir konu acarak,hem o yoreye,hem de orada yasayanlara

+1000
kibliyorum da konuyu, ayıptır ya.

Ic anadoluyada gidiyorum egeyede yobaz insan her yerde var.. genellemek sacma degil mi?

Genellemeyin bende iç Anadolu’da yaşıyorum isteyen istediğini giyiyor abartmaya gerek yok bence
Şehir ayırımı çok yanlış konuyu açan arkadaşım herkes heryeri kötüleyebilir ama önyargıyla yaklaşmamaya çalışın kişisel görüşlere güvenilmez

Back
X