Bolu'da Hastane ve Doktor Tavsiyeleriniz

thesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
240
0
26
Düzce
arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve buranın yabancısıyım.bilen arkadaşlar hastane ve doktor tavsiye edebilir mi??

özelden msj attım bakarsanız:)

baktım ama özelden cevap yazamıyorum henüz. dün cengizhan beye gittim doktoru çok beğendim ama hastaneyi beğenmedim çok kötü geldi bana. arzu hanıma adet düzensizliği için gitmiştim daha önce ama çağsu hastanesi hakkında hep kötü şeyler duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
aslında ulaşım açısından aytuğ kolonkaya yı düşünüyorum ama oradaki doktorların hiçbirini tanımıyorum
cevap için teşekkürler

Bende boluda yaşıyorum ilk bebeğim hemde tüp bebek ben aytuğda alptekın beye gidiyorum menmunum doğum yapan arkadaşlarım hastaneyıde çok beğenıyor .

o zaman cengizhan beye devam edin.çünkü özel çağsu 2 kadın doğum hastahanesinin karşına taşınacak.hem yeri hem de dr u iyi.çağ su hakkında ne duydunuz bilemem ama ben arzu hanıma gidiyorum şuan için memnunum.belki yer değişiminden sonra cengizhan beye geçerim ama belki:)

kolankayada alptekin bey var onada çok iyi diolar ama ben gttğimde benim psikolojimden olabilir tavırlarını beğenmedim.çalışan biri olarak rapor konusunda çok katı.ama denemek isterseniz bi gidin ilk haftalarda sürekli dr değişimi bence normal:)

o zaman cengizhan beye devam edin.çünkü özel çağsu 2 kadın doğum hastahanesinin karşına taşınacak.hem yeri hem de dr u iyi.çağ su hakkında ne duydunuz bilemem ama ben arzu hanıma gidiyorum şuan için memnunum.belki yer değişiminden sonra cengizhan beye geçerim ama belki:)

kolankayada alptekin bey var onada çok iyi diolar ama ben gttğimde benim psikolojimden olabilir tavırlarını beğenmedim.çalışan biri olarak rapor konusunda çok katı.ama denemek isterseniz bi gidin ilk haftalarda sürekli dr değişimi bence normal:)

Bende boluda yaşıyorum ilk bebeğim hemde tüp bebek ben aytuğda alptekın beye gidiyorum menmunum doğum yapan arkadaşlarım hastaneyıde çok beğenıyor .

toplamda ka. doktor var orda acaba? bi arkadaşım ordaki bayan doktoru tavsiye etmişti adı münübe gibi bişeydi.aradım 2 gün önce hastaneden ayrıldı dediler

anladım. alptekine okuldan arkadaşım gitmişti geçen yıl hiç memnun kalmadı cengizhana geçti. ama insandan insana değişir tabii.ben şimdilik cengizhana devam edeyim o zaman

hamılelıkte doktor çok önemlı o yüzden hangisinde için ısınıyorsa onu seç ama senın beğendiğini bir başkası beğenmeyebılır son kararı içine sinerek kendin ver.ben genel bir hastane değil de sadece kadın doğum üzerine bir hastane bana daha mantıklı geldı şimdi çok menmunum sana da kolay gelsın

herkese merhabalar bızımde boluya tayinimiz cıktı boluyu hıc bılmıyoruz 4 aylık hamıleyım bayan kadın doğum uzmanı varsa tavsıye edebıleceğınız ve ıyı bır ozel hastane sımdıden tesekkurler bir kac yerde arzu dede tavsıye edılmıs gıden bılen varmı

ben hamileliikten önce ona gidiyordum muayenelerime ve memnundum. hamilelikte doğum için o hastaneyi düşünmediğim için başka doktora gidiyorum. ben de özel hastanede bayan doktor araştırdım ama malesef yok benim bildiğim. devlet hastanesinde var.

thesun peki hastane ıle ılgılı ne duydunuzda vazgectınız

okuldan arkadaşım oraya gidiyordu doktor yüzünden bebeğini kaybediyordu neredeyse şimdi benim gittiğim doktor zor kurtarmıştı falan. ama o doktor da ayrıldı ordan şimdi kolonkayada. bi de etraftan doğumda ölen ya da bebek ölümü falan duydum. içime bir kere kurt düştü anlayacağın. gitsem huzursuz olacaktım. eminim her hastanede oluyordur buna benzer olaylar ama benim kulağıma onlar geldi.

boluda özelde bayan doktor bulursan bana da haber ver olur mu. bu arada ben köroğlunda cengizhan kolataya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…