Bölüm arkadaşımla sorunum..

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.272
5.197
398
Öncelikle merhabalar,
Üniversite 1. sınıftayım yurttan ve bölümden olan bir arkadaşımla sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yapı olarak sessiz sakın biriyim varlığımla yokluğum pek belli olmaz öyle şahane bir arkadaş grubumda yok yurtta sadece oda arkadaşlarım ve bolum arkadaşımın oda arkadaşlarıyla konuşmuşluğum var kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam çünkü herkese söylediğim her şey batıyor. Bir anlaştığım bölüm arkadaşım var aynı yurttayız zaten oda beni ezmek için elinden gelini yapıyor sağolsun. Şöyle bir örnek veriyim bir tane Trabzon dan tişört aldım kendime sürekli bunu giyiyorum aynı tişörtü ben geçen sene almıştım da giyme onuda bilmem nede ürünü alırken de üzerinde sezonun yeni ürünü yazıyordu tesadüf aynı tişörtü giydik ikiz gibiyiz de bilmem ne de gidip değiştirseydin dedim bu konuyu takan ben değilim o saçlarımız aynıda tişörtlerimiz aynıda bilmem ne o gün sağolsun moralimi feci bozdu. Sonra bilgi konusunda beni bozmaya çalışıyor yurdun müdüresi değişti dedim ki yemekler falan güzelleşti falan dedim buda ilk müdüre iyiydi falan filan dedi. bende onu sevmiyorum falan dedim bizim odaya gelip bize karışıyordu dedim oda sözleşmede var falan dedi. Bende ben sözleşmede öyle bişey okumadım falan dedim sözleşmeyi getir var oyle bısey dedi. İşte ben geçiş yapıyorum torpıl buldum falan filan dedi benm sinir attı dedım iyi güle güle notlarımız aynı geçiş yapmasına ımkan yok kendını ustun goruyoo iyice sizce bu arkadaşa karşı nasıl bir tutum izlemeliyim?

Sen hala o kızla niye takılıyorsunki? Bunun gibilerinden arkadaş olucaksa hiç arkadaşın olmasın daha iyi. Kes irtibatını yoluna devam et...

üniversite dönemlerinde böyle tiplerle çok karşılaşacaksın canım o sebeple kafana takma ve uzaklaş bu kızdan

Sen hala o kızla niye takılıyorsunki? Bunun gibilerinden arkadaş olucaksa hiç arkadaşın olmasın daha iyi. Kes irtibatını yoluna devam et...

Haklısın ama yurt tenha yerde başka gidip gelecek kimsem yok :'(

üniversite dönemlerinde böyle tiplerle çok karşılaşacaksın canım o sebeple kafana takma ve uzaklaş bu kızdan

Teşekkür ederim. Araya hafiften bir mesafe koydum yurt tenha yerde olduğundan konuşmaya devam ediyorum mecburiyetten.

allahım yarabbim nası bi kompleks bu ya, yok aynı şeyi giymezmiş bilmem ne, muhtemelen sen ondan daha güzel ve dikkat çekicisindir ondan kıskanıyordur seni. ya da kendisi ezik bi tip olduğu için o da seni sessiz gördüğü için ezmeye çalışıyordur. illa böyleleriyle takılmak zorunda değilsin, sabret seneye başka yurda çık çevreni değiştir vs. böyle gderse özgüvenini iyiden iyiye kaybedersin benden söylemesi. gerektiğinde insanları azarlamayı tıırnaklarını çıkarmayı bileceksin yoksa onlar senin tepene çıkarlar

bence de onunla arana mesafe koy gidecek kimsen yoksa da işine geldiği zaman onunla muhattap ol onun sözlerini önemseme zaten bu senenin bitmesine az kaldı seneye de imkanın varsa çevreni değiştir ve şu sessiz sakin olma huyunu değiştir biraz daha üste çık ya da madem öyle birisin bu huyunu iyi yönde kullan o bir şey dediği zaman dik dur dinlemiyormuş tınlamıyormuş gibi davran özgüvenli dik dur canım

Son düzenleme:

Fazla yurt seceneğim yok okula yakın en iyi yurt bizimki seneye de buradayım mecburen tavsiyenize uyacağım tşkler :)

Tavsiyeleriniz için tşk ederim deniyeceğimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…