Bölüm değişikliği mutsuzum

hayatyolcusuyum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
345
415
18
35
İyi geceler kızlar bir kamu kurumunda calışıyorum kurum başkanı beni hiç bilmediğim bir bölüme koydu ve orada tekim çok zorlanıyorum artık sıkıntı stresten hasta oldum gidip başkanla konuşsam iş beyenmiyo olucam başka oraya vereceğim kimse yok der tahminim böylede olmuyo cok zorlanıyorum özel sektör olsa istifa edicem o kadar bunaldım ne Önerirsiniz eski yerime nasıl geçebilirim sizce

eğitim talep edemiyo musunuz? sonuçta bilmediğiniz bi departmanmış. açıkça durumunuzu beyan etmedikçe kimse sizi eski yerinize almaz.
Önceden Orda çalışan birinden destek alıyorum arıyorum soruyorum takıldıkça ama hiç bana göre bir iş değil afakanlar basıyo sinir stres oluyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu

Önceden Orda çalışan birinden destek alıyorum arıyorum soruyorum takıldıkça ama hiç bana göre bir iş değil afakanlar basıyo sinir stres oluyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu
üzgünüm, ne dicemi bilemedim ama eğer konuşmazsanız daha çok sinir stres sahibi olcaksınız gibi. keske alısma imkanınız olsa, mecbur konuscaksınız bi sekilde üslubunuz ve derdinizi net ifade edebilmeniz önemli. burayı düsünün sadece.

üzgünüm, ne dicemi bilemedim ama eğer konuşmazsanız daha çok sinir stres sahibi olcaksınız gibi. keske alısma imkanınız olsa, mecbur konuscaksınız bi sekilde üslubunuz ve derdinizi net ifade edebilmeniz önemli. burayı düsünün sadece.
Kendimi anlatırım orda sıkıntı yok ama sonuç değişmeyeceğini bildiğim icin üzülüyorum ağlıyorum sürekli 😢😢😢😢alışmaya çalışıorum ama olmuyo 4 ayda alışamadım

Kendimi anlatırım orda sıkıntı yok ama sonuç değişmeyeceğini bildiğim icin üzülüyorum ağlıyorum sürekli 😢😢😢😢alışmaya çalışıorum ama olmuyo 4 ayda alışamadım
bence umutsuzluğa kapılmayın, şimdiki işi beğenip beğenmemekten, alışıp alışamamaktan çok bahsetmeden eski işinizde ne kadar verimli ve huzurlu oldugunuzu vurgulayın. olumlu kurulan cümleler her zaman daha etkilidir.

bende malesef 6 aydir yeni is yerime is arkadaslarima alisamadim cok mutsuzum :( biraz daha zaman taniyim diyorum ama yok icimden gelmiyor hic calismak. Ama sizin elinizde konusma gibi bir sansiniz varmis gidip konusun ne kaybedersiniz ki, tabikide simdiki isinizi kötülemeden yapin bunu

Kaç mesajda ele avuca gelecek bir açıklama yapmamışsınız ki ? Hiç bana göre değil ! böyle açıklama mı olur ;) neticede aynı kurum iç işleri bakanlığından sağlık bakanlığına geçirip hemşire yapamayacaklarına göre aynı kurum içinde başka pozisyonda çalışılabilir. Çalışmak zorundasınız yani devletin işi ne iş verilirse yapacaksınız.

Üstlerde başka konuşabileceğiniz kimse yok mu ?
İnsan kaynakları ile ilgilenen şef müdür vs olabilir.
Onlara söyleyin durumu
Malesef uygun bir dille konuşmaktan başka çareniz yok.

Kaç mesajda ele avuca gelecek bir açıklama yapmamışsınız ki ? Hiç bana göre değil ! böyle açıklama mı olur :KK66: neticede aynı kurum iç işleri bakanlığından sağlık bakanlığına geçirip hemşire yapamayacaklarına göre aynı kurum içinde başka pozisyonda çalışılabilir. Çalışmak zorundasınız yani devletin işi ne iş verilirse yapacaksınız.
Mali işlere verildim kurumun kurumda yaptığım bi iş değil ve alanım değil sıkıntı o tabiki ne görev verilirse yapacağım bu alan biraz birikim gerekiyor ve sıfırdan çok zorlanıyorum

Back
X