Hayranlık mı? Tatlım ben fen lisesi mezunuyum, derece yapanlara bak kimsenin tıpı tercih ettiği falan yok. Ben sadece konu sahibi beni eleştirenler yarın birgün bana hasta olarak gelecek mi demesi nedeniyle eleştirdim, yoksa kim gider devlet hastanesine? Zaten parası olan özele gidiyor insan gibi muamele görmek için, havanız garibanlara. İşyükü ağır bir meslek olabilir, ama siz seçmişsiniz, ya iş yükü hafif olan bir meslek seçemeyecek kadar öngörüsüzsünüz ya da işyükünü severek kabullendiniz ama millete şikayet edip duruyorsunuz, netice olarak sizin seçiminizden bize ne?
Vergi meselesini anlamamakta direniyorsunuz, özel sektörde nasıl paranızın karşılığını almak istiyorsanız alamadığınızda şikayet ediyorsanız insanlar da vergiyi kamudan düzgün hizmet almak için ödüyor, buna düzgün birşekilde hizmet veren doktorlar da dahil, yani bu hizmet karşılığında bir de ekstra hürmet etmek zorunda değil kimse.
Valla yukarıda da dediğim gibi meslektaşınız eleştiriler karşısında yarın bir gün bana hasta olarak geleceksiniz dedi, bu eleştirildi. Siz artık tıp dünyası içerisinde birbirinizi gazlayarak millete bu şekilde çıkışlar yapmanın normal olduğunu düşünebilirsiniz, biz hastanede yaşamadığımız için bunun tuhaf olduğunu görebiliyoruz ve söylüyoruz
Vergi vergi deyip durmuşsunuz. aynı vergi hatta daha fazlası doktorun maaşından da kesilmiyor mu? Doktorlar vergi vermiyor mu?
Ayrıca nasıl bir akıl sahibi(demekki değil) insan kendini tedavi edecek insana böyle yaklaşımda bulunur? isteyerek bakmak var, zorunda olarak bakmak var.