Bölüm konusunda önerilerinize ihtiyacım var

Kepler-452b

Ya bugün son günse?
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.926
1.010
398
Kızlar şu an lisans ögrencisiyim. Seneye ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde açık öğretim okumayı düşünüyorum. Okuyabilecegim bölümler;Coğrafya, İşletme, İktisat ve Sosyoloji.
Benim önceliklerim; işletme, iktisat, cografya.
Şimdi bu bölümlerde okuyan ve bilgisi olanlardan bir ricam var. Sizce hangisini tercih etmeliyim, avantaj ve dezavantajları nelerdir? Her ögretmen gibi atanamama korkum var, o yüzden kendimi başka alanda da geliştirmek istiyorum.

.

Son düzenleme:
Kızlar yok mu hiç işletme-iktisat-cografya okuyan? Yeni kazananlar da baksın, neden tercih ettiniz bakim huuuu ? :44:

işletme ya da iktisat oku.. devlette çalışmayı düşünürsen ilerde, önü en açık olanlar onlar bence.. neredeyse her açılan kadroda bi işletme, iktisat istenen/kabul edilen bölümlerden.. açıkçası ben de açık öğretimden işletmeye başvurmayı düşünüyorum bu sene..

teşekkür ederim canım. işletme-iktisat arasında gidip geliyorum ama açıktan iktisat zor olur gibime geliyor, o kadar grafiği tek başıma kavrayamam sanki. sanırım ben de işletme seçicem.

avatarın da komedi, bu durumda seni hiç yansıtmıyor :)

.

Son düzenleme:

bence de en mantıklısı işletme.. :)
:)) baba beni okula gönder desem olmayacak.. 3 yaşından beri okul yollarını gidip gelen biri olarak daha nereye göndersinler.. beni al diyorum ama baktım almıyorlar, ben de devam ediyorum işte :)))

aynen. 13 yıldır okumusum bir 3-4 sene daha katlanıcam artık

seviyesi ve zevkleri farklı insanlara aynı ezberci egitimin uygulandıgı bir ortama 13 senedir nasıl katlanmışım vay be

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…